Ден Хандерсон
Поважний гравець
- Реєстрування
- 20 Тра 2024
- Дописи
- 73
- Реакції
- 170
- Бали
- 38
- Нікнейм лідера/заступника: Павло Малюк
- Особистий нікнейм:Денис Лонгвілл
- Суть скарги: неправомірні дії співробітників СБУ, зокрема лідера фракції. Суть ситуації наступна: я заїхав на Центральний Ринок у місті, Київ де помітив співробітників СБУ. Я підійшов до них, не вчиняючи жодних підозрілих дій. Без жодного запиту документів чи з’ясування особи, співробітники одразу почали одягати на мене кайданки.
Важливим фактом є те, що я перебував у масці, а отже, зовні неможливо було визначити мою особу чи те, чи перебуваю я у розшуку. Проте вони все одно вдалися до силових дій без жодної причини чи доказів. Це є грубим порушенням RP-правил і ігноруванням базових процедурних норм, які повинні дотримуватись правоохоронцями. Вимагаю розгляду даної ситуації, проведення внутрішньої перевірки дій співробітників СБУ та, у разі підтвердження порушень,прошу притягнути до відповідальності лідера фракції. Дякую за увагу. Сподіваюся на справедливе вирішення конфлікту. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
- Дата походження:05.04.2025
- Time Code: 00:00 тайзер без причин ніяк не міг узнати чи в розшуку 2.03 роцессуальні дії 7.28 зняв маску і він узнав що є в розшуку 9.19 посадив
Останнє редагування: