Відмовлено Порушення СБУ К II Павло Малюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
  1. Нікнейм лідера/заступника: Павло Малюк
  2. Особистий нікнейм:Денис Лонгвілл
  3. Суть скарги: неправомірні дії співробітників СБУ, зокрема лідера фракції. Суть ситуації наступна: я заїхав на Центральний Ринок у місті, Київ де помітив співробітників СБУ. Я підійшов до них, не вчиняючи жодних підозрілих дій. Без жодного запиту документів чи з’ясування особи, співробітники одразу почали одягати на мене кайданки.
    Важливим фактом є те, що я перебував у масці, а отже, зовні неможливо було визначити мою особу чи те, чи перебуваю я у розшуку. Проте вони все одно вдалися до силових дій без жодної причини чи доказів. Це є грубим порушенням RP-правил і ігноруванням базових процедурних норм, які повинні дотримуватись правоохоронцями. Вимагаю розгляду даної ситуації, проведення внутрішньої перевірки дій співробітників СБУ та, у разі підтвердження порушень,прошу притягнути до відповідальності лідера фракції. Дякую за увагу. Сподіваюся на справедливе вирішення конфлікту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження:05.04.2025
  6. Time Code: 00:00 тайзер без причин ніяк не міг узнати чи в розшуку 2.03 роцессуальні дії 7.28 зняв маску і він узнав що є в розшуку 9.19 посадив

Останнє редагування:

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю, ваша скарга на розгляді. Для винесення рішення потрібно ознайомитись з доказами іншої сторони.

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,переглянувши докази,надані лідером на якого ви написали скаргу,все було зроблено згідно канонів рп,тому зі сторони Служби Безпеки України порушень не виявлено.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі