Дан Гост
Активний
- Реєстрування
- 18 Тра 2023
- Дописи
- 303
- Реакції
- 107
- Бали
- 48
1. Олег Галицький
2. Дан Гост
3. Шановна адміністрація 02 сервера,
Я хочу подати скаргу на гравців Владислава Неєзжалого та Артема Неєзжалого. Ці гравці неодноразово порушували правила гри та провокували як представників державних структур, так і звичайних гравців. Вони постійно викликають конфлікти, а потім заливають ситуації на форум, маніпулюючи фактами на свою користь.
Протягом останнього часу я помітив наступні порушення з їхнього боку:
- Невідповідна поведінка в грі та на форумі.
- Часті мути, деморгани та навіть варни, що вони отримували за свої дії.
- Неповага до адміністрації та гравців, як на форумі, так і в Discord та в грі. Наприклад, Артем Неєзжалий написав скаргу на адміністратора Віктора Кракена де в заголовку було написано "Припух", що є неприпустимим.
- Було помічено, що ці гравці раніше були забанені за використання чітів і постійно виправдовувалися на форумі, але свої обіцянки та навіть клятви про адекватну поведінку та допомогу гравцям так і не виконали.
Також хочу додати, що ці гравці більше шкодять серверу та гравцям, ніж допомагають. З боку цих гравців я не бачив ніякої позитивної діяльності.
Прошу вас серйозно розглянути мою скаргу та вжити заходів до гравців за такі порушення, як:
- Злив гравців.
- Неповага до адміністрації та інших гравців.
- Масові порушення серверних правил.
- Провокації.
Додаткові докази порушень я прикріплю до цієї скарги.
4. скарги на держ: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ці скарги за вчора та сьогодні
скарги на адм 1, 2, 3 ці скарги за сьогодні
тик - ці фото були взяті з офіційного Discord-каналу, можливо їх можна розцінювати як погрози.
5. 05.09.2024
2. Дан Гост
3. Шановна адміністрація 02 сервера,
Я хочу подати скаргу на гравців Владислава Неєзжалого та Артема Неєзжалого. Ці гравці неодноразово порушували правила гри та провокували як представників державних структур, так і звичайних гравців. Вони постійно викликають конфлікти, а потім заливають ситуації на форум, маніпулюючи фактами на свою користь.
Протягом останнього часу я помітив наступні порушення з їхнього боку:
- Невідповідна поведінка в грі та на форумі.
- Часті мути, деморгани та навіть варни, що вони отримували за свої дії.
- Неповага до адміністрації та гравців, як на форумі, так і в Discord та в грі. Наприклад, Артем Неєзжалий написав скаргу на адміністратора Віктора Кракена де в заголовку було написано "Припух", що є неприпустимим.
- Було помічено, що ці гравці раніше були забанені за використання чітів і постійно виправдовувалися на форумі, але свої обіцянки та навіть клятви про адекватну поведінку та допомогу гравцям так і не виконали.
Також хочу додати, що ці гравці більше шкодять серверу та гравцям, ніж допомагають. З боку цих гравців я не бачив ніякої позитивної діяльності.
Прошу вас серйозно розглянути мою скаргу та вжити заходів до гравців за такі порушення, як:
- Злив гравців.
- Неповага до адміністрації та інших гравців.
- Масові порушення серверних правил.
- Провокації.
Додаткові докази порушень я прикріплю до цієї скарги.
4. скарги на держ: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ці скарги за вчора та сьогодні
скарги на адм 1, 2, 3 ці скарги за сьогодні
тик - ці фото були взяті з офіційного Discord-каналу, можливо їх можна розцінювати як погрози.
5. 05.09.2024