Розглянуто Порушення від гравців Артема Неєзжалого, Владислава Неєзжалого для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
1. Олег Галицький
2. Дан Гост
3. Шановна адміністрація 02 сервера,

Я хочу подати скаргу на гравців Владислава Неєзжалого та Артема Неєзжалого. Ці гравці неодноразово порушували правила гри та провокували як представників державних структур, так і звичайних гравців. Вони постійно викликають конфлікти, а потім заливають ситуації на форум, маніпулюючи фактами на свою користь.

Протягом останнього часу я помітив наступні порушення з їхнього боку:
- Невідповідна поведінка в грі та на форумі.
- Часті мути, деморгани та навіть варни, що вони отримували за свої дії.
- Неповага до адміністрації та гравців, як на форумі, так і в Discord та в грі. Наприклад, Артем Неєзжалий написав скаргу на адміністратора Віктора Кракена де в заголовку було написано "Припух", що є неприпустимим.
- Було помічено, що ці гравці раніше були забанені за використання чітів і постійно виправдовувалися на форумі, але свої обіцянки та навіть клятви про адекватну поведінку та допомогу гравцям так і не виконали.

Також хочу додати, що ці гравці більше шкодять серверу та гравцям, ніж допомагають. З боку цих гравців я не бачив ніякої позитивної діяльності.

Прошу вас серйозно розглянути мою скаргу та вжити заходів до гравців за такі порушення, як:
- Злив гравців.
- Неповага до адміністрації та інших гравців.
- Масові порушення серверних правил.
- Провокації.

Додаткові докази порушень я прикріплю до цієї скарги.

4. скарги на держ: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ці скарги за вчора та сьогодні
скарги на адм 1, 2, 3 ці скарги за сьогодні
тик - ці фото були взяті з офіційного Discord-каналу, можливо їх можна розцінювати як погрози.
5. 05.09.2024

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
1. Олег Галицький
2. Дан Гост
3. Шановна адміністрація 02 сервера,

Я хочу подати скаргу на гравців Владислава Неєзжалого та Артема Неєзжалого. Ці гравці неодноразово порушували правила гри та провокували як представників державних структур, так і звичайних гравців. Вони постійно викликають конфлікти, а потім заливають ситуації на форум, маніпулюючи фактами на свою користь.

Протягом останнього часу я помітив наступні порушення з їхнього боку:
- Невідповідна поведінка в грі та на форумі.
- Часті мути, деморгани та навіть варни, що вони отримували за свої дії.
- Неповага до адміністрації та гравців, як на форумі, так і в Discord та в грі. Наприклад, Артем Неєзжалий написав скаргу на адміністратора Віктора Кракена де в заголовку було написано "Припух", що є неприпустимим.
- Було помічено, що ці гравці раніше були забанені за використання чітів і постійно виправдовувалися на форумі, але свої обіцянки та навіть клятви про адекватну поведінку та допомогу гравцям так і не виконали.

Також хочу додати, що ці гравці більше шкодять серверу та гравцям, ніж допомагають. З боку цих гравців я не бачив ніякої позитивної діяльності.

Прошу вас серйозно розглянути мою скаргу та вжити заходів до гравців за такі порушення, як:
- Злив гравців.
- Неповага до адміністрації та інших гравців.
- Масові порушення серверних правил.
- Провокації.

Додаткові докази порушень я прикріплю до цієї скарги.

4. скарги на держ: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ці скарги за вчора та сьогодні
скарги на адм 1, 2, 3 ці скарги за сьогодні
тик - ці фото були взяті з офіційного Discord-каналу, можливо їх можна розцінювати як погрози.
5. 05.09.2024
В контексте Например Віктор Кракен Припух нету ничего такого так как это не оскорбление и используется чтоб сказать что человек зазнался или ведет высокомерно или неадекватно так что в данном контексте нету оскорбления и тому подобного

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомившись з усіма скаргами гравець Владислав Нєєзжалий [6857576] та Артем Неєзжалий [6854854] отримає наступні покарання:
Злив особового складу адміністрації/лідера - /pban 14-31

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі