Розглянуто Порушення гравця! | R-4003

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теодор Мудрий

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
42
Реакції
49
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Теодор Мудрий
2. Нікнейм порушника: Максим Сафонов
3. Назва клану порушника: Uninviteds
4. Суть скарги: я відбув покарання,тому надаю теж відеофрапс від ,себе нехай людина получи по заслугам:
-багоюз при закритому транспорті
-спроба і провокація гравців
-неадекватні вислови
-доведення гравців до несвідомого стану

А також прошу вас звернути увагу що це не поодиночні випадки нападів гравців,на людей які фармлять і беруть в оренду по 4.5кк трактор-ми тратимо час і гроші для того щоб прокачатися,замість того получаємо ,,неудобство от таких персонажей,, можливо Розробники щось поміняють щоб не могли красти транспорт який взятий в оренду ;) А якщо ви вважаєте що,все гаразд ,і я не правий розпишіть в полному вигляді,за моєю вимогою прав гравця і споживача вашого продукту я UGTA, що саме я не правий.Чи краще у Керівника Проекта О.Галицького запитати про ці нюанси? Бо чесно незнаю як ,це пояснити ,і у кого запитатися ще,що гравці бачать і терплять!!! Надоїв цирк від наглих ,деяких гравців ,яких не відкидують за таке.Також прошу звернути увагу,що без форума я був відкинутий,дуже цікаво теж було,а якже правила...
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1)
тайм коди: 0:35 , 1:08 , 2:01 , 2:40,
2)
тайм код: 0:50
3)
6. Дата порушення: 31.07.2026

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,709
Реакції
575
Бали
409
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердикт:
Гравець Теодор Мудрий [96457] отримає покарання у вигляді 45 хвилин муту
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Гравець Максим Сафонов [94680] отримає покарання у вигляді 60 хвилин муту
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Щодо гравця Максим Сафонов. Трактор, який був використаний, є системним орендованим транспортним засобом через ферму. Доступ до взаємодії з ним (зокрема до відкриття дверей) передбачений ігровою системою та доступний гравцям. З наданого відеодоказу не вбачається використання будь-яких сторонніх засобів або навмисного зловживання механіками гри. У зв'язку з цим ознак баговикористання не встановлено, тому підстав для покарання гравця немає.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі