Теодор Мудрий
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 21 Лют 2025
- Дописи
- 42
- Реакції
- 49
- Бали
- 167
1. Ваш нікнейм: Теодор Мудрий
2. Нікнейм порушника: Максим Сафонов
3. Назва клану порушника: Uninviteds
4. Суть скарги: я відбув покарання,тому надаю теж відеофрапс від ,себе нехай людина получи по заслугам:
-багоюз при закритому транспорті
-спроба і провокація гравців
-неадекватні вислови
-доведення гравців до несвідомого стану
А також прошу вас звернути увагу що це не поодиночні випадки нападів гравців,на людей які фармлять і беруть в оренду по 4.5кк трактор-ми тратимо час і гроші для того щоб прокачатися,замість того получаємо ,,неудобство от таких персонажей,, можливо Розробники щось поміняють щоб не могли красти транспорт який взятий в оренду
А якщо ви вважаєте що,все гаразд ,і я не правий розпишіть в полному вигляді,за моєю вимогою прав гравця і споживача вашого продукту я UGTA, що саме я не правий.Чи краще у Керівника Проекта О.Галицького запитати про ці нюанси? Бо чесно незнаю як ,це пояснити ,і у кого запитатися ще,що гравці бачать і терплять!!! Надоїв цирк від наглих ,деяких гравців ,яких не відкидують за таке.Також прошу звернути увагу,що без форума я був відкинутий,дуже цікаво теж було,а якже правила...
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1)
тайм коди: 0:35 , 1:08 , 2:01 , 2:40,
2)
тайм код: 0:50
3)
6. Дата порушення: 31.07.2026
2. Нікнейм порушника: Максим Сафонов
3. Назва клану порушника: Uninviteds
4. Суть скарги: я відбув покарання,тому надаю теж відеофрапс від ,себе нехай людина получи по заслугам:
-багоюз при закритому транспорті
-спроба і провокація гравців
-неадекватні вислови
-доведення гравців до несвідомого стану
А також прошу вас звернути увагу що це не поодиночні випадки нападів гравців,на людей які фармлять і беруть в оренду по 4.5кк трактор-ми тратимо час і гроші для того щоб прокачатися,замість того получаємо ,,неудобство от таких персонажей,, можливо Розробники щось поміняють щоб не могли красти транспорт який взятий в оренду
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1)
2)
3)