Відмовлено Поясніть Систему Блокуванн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артьомчик Лютейший<3

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
78
Реакції
79
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Анті Чіт
  2. Особистий нікнейм:Артем Хімберович
  3. Суть скарги:Ви справді до ціх пір не розумієте навіщо я пишу ці скарги оскарги яким чином я отримав бан за купівлю коли я йому передавав все в обміні чи ще не розумієте ви коли це
  4. робите хотяби бан правильно видавайте перший обмін я даже памятаю речі які я йому давав рюкзак 100кг скін стиляга червоні крила кепку розову рожеві окуляри ви зайдіть на мій аканут передивіця перший трейд в той день коли мене зафіксували з купівлею а потім пишіть добре? Тому що якшо ваш античіт вже блокує більшу половину гравців тому ви знову через деякий час будете всіх розбанювати? Так я розумію це тяжко розробляти гру але бан видано не правильно але яким чином вам доказати шо я не купував чи продавав не можливо таких як я є багато тому я не надіюсь на розбан томущо якшо я так розумію якшо трейдити з гравцем і він вам буде давати речей в трейді а ви ничого той самий новачок завдання трейд анти вірус теж подумає що це купівля? Нипогана Система)Я розумію вам не хочеця мене випускати з бану але більшість оскарг це бан АС123і тк гравцю дали бан передімною скарга відмовлено я впевнений що ви навіть не розглядали скаргу але коли я писав повну свою на оскаргц мені відповіли за 30 хв а на цю скаргу про видалення акаунта цілих 11 годин(
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:24.02.2025

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, заблокував Вас я, Ви написали скаргу після місяця блокування. Термін оскарження вийшов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі