Артьомчик Лютейший<3
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 16 Лип 2023
- Дописи
- 78
- Реакції
- 79
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Анті Чіт
- Особистий нікнейм:Артем Хімберович
- Суть скарги:Ви справді до ціх пір не розумієте навіщо я пишу ці скарги оскарги яким чином я отримав бан за купівлю коли я йому передавав все в обміні чи ще не розумієте ви коли це
- робите хотяби бан правильно видавайте перший обмін я даже памятаю речі які я йому давав рюкзак 100кг скін стиляга червоні крила кепку розову рожеві окуляри ви зайдіть на мій аканут передивіця перший трейд в той день коли мене зафіксували з купівлею а потім пишіть добре? Тому що якшо ваш античіт вже блокує більшу половину гравців тому ви знову через деякий час будете всіх розбанювати? Так я розумію це тяжко розробляти гру але бан видано не правильно але яким чином вам доказати шо я не купував чи продавав не можливо таких як я є багато тому я не надіюсь на розбан томущо якшо я так розумію якшо трейдити з гравцем і він вам буде давати речей в трейді а ви ничого той самий новачок завдання трейд анти вірус теж подумає що це купівля? Нипогана Система)Я розумію вам не хочеця мене випускати з бану але більшість оскарг це бан АС123і тк гравцю дали бан передімною скарга відмовлено я впевнений що ви навіть не розглядали скаргу але коли я писав повну свою на оскаргц мені відповіли за 30 хв а на цю скаргу про видалення акаунта цілих 11 годин(
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:24.02.2025