Прокуратура I Заява на посаду Прокурора

Реєстрування
1 Вер 2025
Дописи
61
Реакції
10
Бали
11
1. Ваш ігровий NickName: «Ім'я_Прізвище»; Никитка Трембак
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»; Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»; Так, був на 04 сервері адвокатом, в сбу на пп майор нпу моз (10), маю досвід, та знаю багато правил (граю в укр гта 2 роки)
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Никита (можу в грі сказати фамілію)
5. Ваш тег в Telegram: «@@ghuiop6
6. Ваш логін в Discord: «mr.robotme;
7. Ваш справжній вік: 13(дуже прошу виключення, тому що я активний, знаю багато правил)
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «конкретні пропозиції щодо роботи прокуратури»; 1. Якщо затримана співробітни ки госс тоді викликати прокурора, та адвоката та начальство, с першого дае рекомендцию адвокат, якщо що я міняю, можно сказати щоб звільнило начальство, а також иніцатор затримання на срок який я скажу посадить, потім щоб прокурор давав штрафи замість тюрьми (в жалобі) прокурор може бути на любому затриманні, також щоб можно було написати на обжалование наказания, могут уменьшить срок или вместе 2 доган 1
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «обґрунтований опис (знання, навички, мотивація)». Я активний, знаю багато правил, грамотний, відзивчивий, можу допомогти новачку або підзкажу щось, можу змінити правопорушеняя в україни щоб їх було менше, а також про корупцію

Підтверджую статус цивільної особи, достовірність даних та відповідність усім вимогам. Готовий до співбесіди та перевірки.

Крістіан Шевченко

(02) Західна Україна
Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
82
Реакції
68
Бали
21
1. Ваш ігровий NickName: «Ім'я_Прізвище»; Никитка Трембак
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»; Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»; Так, був на 04 сервері адвокатом, в сбу на пп майор нпу моз (10), маю досвід, та знаю багато правил (граю в укр гта 2 роки)
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Никита (можу в грі сказати фамілію)
5. Ваш тег в Telegram: «@@ghuiop6
6. Ваш логін в Discord: «mr.robotme;
7. Ваш справжній вік: 13(дуже прошу виключення, тому що я активний, знаю багато правил)
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «конкретні пропозиції щодо роботи прокуратури»; 1. Якщо затримана співробітни ки госс тоді викликати прокурора, та адвоката та начальство, с першого дае рекомендцию адвокат, якщо що я міняю, можно сказати щоб звільнило начальство, а також иніцатор затримання на срок який я скажу посадить, потім щоб прокурор давав штрафи замість тюрьми (в жалобі) прокурор може бути на любому затриманні, також щоб можно було написати на обжалование наказания, могут уменьшить срок или вместе 2 доган 1
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «обґрунтований опис (знання, навички, мотивація)». Я активний, знаю багато правил, грамотний, відзивчивий, можу допомогти новачку або підзкажу щось, можу змінити правопорушеняя в україни щоб їх було менше, а також про корупцію

Підтверджую статус цивільної особи, достовірність даних та відповідність усім вимогам. Готовий до співбесіди та перевірки.
Вітаю пане Никитка Трембак! Вашу заяву на посаду на посаду прокурора була відхилена! Ви не знаходитесь в Верховній раді України!

Максим Вентеровичч

Поважний гравець
Реєстрування
31 Лип 2024
Дописи
51
Реакції
56
Бали
23
Вік
27
1. Ваш ігровий NickName: ;Саня Мирний
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»;так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»;ні але хочу спробувати себе
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: «вказати»; на обзвоні
5. Ваш тег в Telegram: «@тег»;https://t.me/GGGfffqqq
6. Ваш логін в Discord: «dimanlo_04621»;
7. Ваш справжній вік: «15 років»;
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «
  • Боротьба з корупцією
    Посилити контроль за чиновниками та швидше розслідувати корупційні справи.​
  • Захист прав громадян
    Слідкувати, щоб закони виконувалися і щоб права людей не порушувалися.​
  • Боротьба зі злочинністю
    Тісніше співпрацювати з поліцією, щоб швидше знаходити і карати злочинців.​
  • Підтримка справедливих судів
    Представляти докази чесно і домагатися справедливого покарання для винних.​
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «Я вважаю, що повинен зайняти посаду прокурора, тому що я відповідальний, чесний і справедливий.».

Микола Рипецький

Офіс Генерального прокурора
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: ;Саня Мирний
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? «Так/Ні (якщо Ні — обґрунтувати)»;так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? «Так/Ні (детально описати, якщо Так)»;ні але хочу спробувати себе
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: «вказати»; на обзвоні
5. Ваш тег в Telegram: «@тег»;https://t.me/GGGfffqqq
6. Ваш логін в Discord: «dimanlo_04621»;
7. Ваш справжній вік: «15 років»;
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: «
  • Боротьба з корупцією
    Посилити контроль за чиновниками та швидше розслідувати корупційні справи.​
  • Захист прав громадян
    Слідкувати, щоб закони виконувалися і щоб права людей не порушувалися.​
  • Боротьба зі злочинністю
    Тісніше співпрацювати з поліцією, щоб швидше знаходити і карати злочинців.​
  • Підтримка справедливих судів
    Представляти докази чесно і домагатися справедливого покарання для винних.​
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? «Я вважаю, що повинен зайняти посаду прокурора, тому що я відповідальний, чесний і справедливий.».
Вітаю!
Ваша анкета була перевірена та схвалена
Про час співбесіди буде повідомлено в особисті повідомлення
З повагою
Генеральний прокурор
Микола Репецький​

Руслан Паламарчук

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Генеральному прокурору Західної України
ЗАЯВА НА ПОСАДУ ПРОКУРОРА
1. Ваш ігровий NickName: Руслан Паламарчук
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Саме тут - ні
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Костянтин Попович
5. Ваш тег в Telegram: @popovych0001
6. Ваш логін в Discord: bigcashwheeler
7. Ваш справжній вік: 19
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: Посилити співробітництво з іншими державними органами, збільшити нагляд за додержанням законності органами виконавчої влади (наприклад НПУ), слідкування та протидія корупції
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? Відповідально ставлюсь до роботи, за яку берусь. Розумію принцип роботи органів прокуратури

Дата: 20.03.2026
Підпис:
Р.ПАЛАМАРЧУК

Микола Рипецький

Офіс Генерального прокурора
Реєстрування
2 Кві 2025
Дописи
56
Реакції
41
Бали
23
Генеральному прокурору Західної України
ЗАЯВА НА ПОСАДУ ПРОКУРОРА
1. Ваш ігровий NickName: Руслан Паламарчук
2. Чи ознайомлені ви з положенням про прокуратуру? Так
3. Чи був у вас досвід на керівних посадах? Саме тут - ні
4. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Костянтин Попович
5. Ваш тег в Telegram: @popovych0001
6. Ваш логін в Discord: bigcashwheeler
7. Ваш справжній вік: 19
8. Які в вас є ідеї на посаді Прокурора: Посилити співробітництво з іншими державними органами, збільшити нагляд за додержанням законності органами виконавчої влади (наприклад НПУ), слідкування та протидія корупції
9. Чому саме ви повинні зайняти посаду Прокурора? Відповідально ставлюсь до роботи, за яку берусь. Розумію принцип роботи органів прокуратури

Дата: 20.03.2026
Підпис:
Р.ПАЛАМАРЧУК
Вітаю!
Ваша анкета була перевірена та схвалена
Про час співбесіди буде повідомлено в особисті повідомлення
З повагою
Генеральний прокурор
Микола Репецький​

Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
23
Реакції
6
Бали
8
ІС information:
  1. Ваш нікнейм: Річард Овенс
  2. Посада, на яку подаєте: Прокурор
  3. Скільки років проживаєте в Україні (ігровий рівень): 28
  4. Ідеї для фракції: Контроль роботи правоохоронних органів, захист інтересів громадян і дкржави
  5. Сканкопія посвідчення: https://postimg.cc/06Rjxqf0
  6. Сканкопія паспорту: https://postimg.cc/6T53Bcdj
  7. Ваш досвід на керівних посадах: відсутній
  8. Сканкопія трудової книги: https://postimg.cc/FdF9sFJD
  9. Ваша поточна посада: Депутат
  10. Наскільки оцінюєте свої знання в законодавстві? «вказати (6)».

OOC information:
  1. Ваше ім’я: Іван
  2. Ваш вік: 18
  3. Місто проживання: Івано-Франківськ
  4. Скріншот покарань: https://postimg.cc/xJd2VsW3
  5. Ваш Telegram: @ST0NK
  6. Ваш Discord: eshkere.
  7. Чи займаєте посади на інших серверах? ні
  8. Готові отримати покарання, якщо підете з посади раніше? Так

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі