Денис Вовк
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Вер 2023
- Дописи
- 10
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
Дитинство (2000-2010)
Денис Буйний народився літом, 18 серпня 2000 року, в мальовничій Україні, у місті Черкаси. Батьки: Андрій та Тетяна. Спочатку його життя було мальовничим, і він не думав, що є такі злодії і бандити, тому що він був малий. У ранні роки його другом був Назар Довгохатько, який вмів грати в футбол, і більше йому не було не цікаво нічого.
І потім в 2016 році я пішов в садок і почав осознавати, що все не так уж і просто, тому що в мене почали красти машинки, і Денис Буйний не міг довести, що це не його машинка.
Потім, у 10 років, в мою квартиру забралися мошенники, коли я був сам дома, і я вспів сховатися. Зі мною нічого не сталося, але вони обікрали мою домівку. Ми зловили злочинця за відбитками пальців, і тоді вони вирішили судитися. Їх посадили за грати, але в тому поліцейському участку, де він сидів до того, як його відвезли в тюрму, його витягнув бедкоп. І я зрозумів, що цей світ несправедливий, і захотів стати сам бедкопом. Після того часу ми жили бідно, і з того часу я захотів стати благополучним копом і заробляти гроші, щоб повернути ті статки батькам, які вони втратили.
Підлітковий вік (2010-2015)
В 12 років Денис Буйний познайомився з дівчиною на ім'я Аня, і вона перше відшила мене. Денис Буйний питався, вернути спілкування з нею, хотів провести її додому, дарував їй подарунки, але потім я зрозумів, що вона мені не треба, і більше не домагався її. Через 2 роки я знову зустрів її, і вона мені писала першою. Денис Буйний був не проти того, що це була моя мрія, щоб я гуляв з нею і спілкувався, але він зрозумів, що вона зробила йому дуже боляче тим, що відшила його. Він вирішив нанести їй також душевний біль, що вона йому, і він перестав з нею спілкуватися. Потім йому сподобалась ще одна дівчина, її звали Поліна. Він просився гуляти з нею і з її компанією, але мені не було в ній цікаво, тому що вони просто сиділи і навіть не спілкувалися. І я гуляв з нею рідко, тому що вона його не кликала гуляти.
Університет та робота (2015-2022)
Денис Буйний пішов на військовий університет, а потім у поліцію, щоб ловити злочинців. Спочатку він був капралом, потім почав ловити злодіїв і повільно підніматися по кар'єрній лісті. Таким чином, він став старшим сержантом, але цей шлях був не легким, і він пройшов багато злочинців. Він дізнався, що можна вступити на темну сторону поліції, а саме бути бедкопом, і це йому сподобалося, оскільки він отримував набагато більше, ніж 25 тисяч гривень зарплати.
Була ще одна причина стати бедкопом: у мене була подруга, яка часто сиділа в тюрмі, і я хотів їй допомагати вибиратися з того, через що вона потрапляла тудне була подруга яка часто сиділа в тюрьмі і я хотів їй помагати з неї вибирати того що вона багато раз попадала туда случай(їй виписували статі за те що вона не порошувала).Потом я поднакопив гроші і закинув гроші на депозит в банку і так кидав пару раз в банк на депозит і в кінці в мене вийшло сім міліонів і за ці сім маліонів я купив собі Lamborghini Huracán і в мене осталося ще півтора міліона і ще мені був должен друг міліон і це всі гроші я знов кидаю на депозіт і так в мене знов вийшло 6 міліонів і я думаю що я хочу купити за ці гроші них.