Відмовлено РП біографія // Денис Буйний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Вовк

Новий гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Дитинство (2000-2010)

Денис Буйний народився літом, 18 серпня 2000 року, в мальовничій Україні, у місті Черкаси. Батьки: Андрій та Тетяна. Спочатку його життя було мальовничим, і він не думав, що є такі злодії і бандити, тому що він був малий. У ранні роки його другом був Назар Довгохатько, який вмів грати в футбол, і більше йому не було не цікаво нічого.

І потім в 2016 році я пішов в садок і почав осознавати, що все не так уж і просто, тому що в мене почали красти машинки, і Денис Буйний не міг довести, що це не його машинка.

Потім, у 10 років, в мою квартиру забралися мошенники, коли я був сам дома, і я вспів сховатися. Зі мною нічого не сталося, але вони обікрали мою домівку. Ми зловили злочинця за відбитками пальців, і тоді вони вирішили судитися. Їх посадили за грати, але в тому поліцейському участку, де він сидів до того, як його відвезли в тюрму, його витягнув бедкоп. І я зрозумів, що цей світ несправедливий, і захотів стати сам бедкопом. Після того часу ми жили бідно, і з того часу я захотів стати благополучним копом і заробляти гроші, щоб повернути ті статки батькам, які вони втратили.

Підлітковий вік (2010-2015)

В 12 років Денис Буйний познайомився з дівчиною на ім'я Аня, і вона перше відшила мене. Денис Буйний питався, вернути спілкування з нею, хотів провести її додому, дарував їй подарунки, але потім я зрозумів, що вона мені не треба, і більше не домагався її. Через 2 роки я знову зустрів її, і вона мені писала першою. Денис Буйний був не проти того, що це була моя мрія, щоб я гуляв з нею і спілкувався, але він зрозумів, що вона зробила йому дуже боляче тим, що відшила його. Він вирішив нанести їй також душевний біль, що вона йому, і він перестав з нею спілкуватися. Потім йому сподобалась ще одна дівчина, її звали Поліна. Він просився гуляти з нею і з її компанією, але мені не було в ній цікаво, тому що вони просто сиділи і навіть не спілкувалися. І я гуляв з нею рідко, тому що вона його не кликала гуляти.

Університет та робота (2015-2022)

Денис Буйний пішов на військовий університет, а потім у поліцію, щоб ловити злочинців. Спочатку він був капралом, потім почав ловити злодіїв і повільно підніматися по кар'єрній лісті. Таким чином, він став старшим сержантом, але цей шлях був не легким, і він пройшов багато злочинців. Він дізнався, що можна вступити на темну сторону поліції, а саме бути бедкопом, і це йому сподобалося, оскільки він отримував набагато більше, ніж 25 тисяч гривень зарплати.

Була ще одна причина стати бедкопом: у мене була подруга, яка часто сиділа в тюрмі, і я хотів їй допомагати вибиратися з того, через що вона потрапляла тудне була подруга яка часто сиділа в тюрьмі і я хотів їй помагати з неї вибирати того що вона багато раз попадала туда случай(їй виписували статі за те що вона не порошувала).Потом я поднакопив гроші і закинув гроші на депозит в банку і так кидав пару раз в банк на депозит і в кінці в мене вийшло сім міліонів і за ці сім маліонів я купив собі Lamborghini Huracán і в мене осталося ще півтора міліона і ще мені був должен друг міліон і це всі гроші я знов кидаю на депозіт і так в мене знов вийшло 6 міліонів і я думаю що я хочу купити за ці гроші них.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).
1.1. Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.
Ознайомтесь з правилами написання Role Play біографії - тик

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі