Зачинено Ренат Краснов /Звільнив по особістій неприязні { Втраті довіри }

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Мусангович

Екс-Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
151
Реакції
253
Бали
463
1. Нікнейм лідера/заступника: Ренат Краснов
2. Особистий нікнейм: Кіріл Мусангович
3. Суть скарги:Я захожу в ігру і я замічаю що ні рації ні F3 не має, дивлюся втрудуву пише втрата довіри. Потім я запитав у Генерала він запитав у полковників і пан Ренат Краснов вітповів що він звільнив по втраті довірі тому що я я кби здавав Інформацію про СБУ до ВРУ ( він дуже нелюбив коли міністр визивав мене до ВРУ на супровід він спиричався із Міністром МВС та МО не соблюдаючи субурдинацію а також не підкорювався міністру
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження:18.03.2024:
6. Євідео де п Ренат Краснов сперичався із Міністром також непідкорювався для потреби можу надати

Останнє редагування:

Ренат Краснов

03|Східна Україна.
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
79
Реакції
50
Бали
27
Вітаю. Лідер/заступник має право звільнити співробітника з причиною "Втрата довіри" не маючи доказів, але маючи на це підставу. Підстава для цього є. Від вас були помічені неодноразові порушення статуту, а також ваші товариські стосунки з міністром МВС, що є неприпустимим у такій серйозній фракції як СБУ. З закритих джерел я дізнався що ви розповсюджували деяку засекречену інформацію людям які не працюють у СБУ.
З приводу порушення субординації. Поки ви не надасте докази (А ви їх не надасте, так як цього не було) це всього на всього наклеп.
Тепер хочу трохи сказати з приводу дій міністра МВС. На мою думку, він як мінімум є некомпетентним на своїй посаді, так як замість того щоб вдосконалювати державну службу, що є його обов'язком згідно статті 10.4 закону про Каб.Мін України, він неправомірно віддавав накази моїм співробітникам та спонукав до порушення статуту МВС.
Дякую за увагу.

👑Андрій Репецький👑

06 | Подільський край | ГКА
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
2,410
Реакції
943
Бали
247
Вітаю, порушень від співробітника не побачив.
Співробітника повернути до організації та не розвивати цей конфлікт.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі