Зачинено Ренат Краснов /Звільнив по особістій неприязні { Втраті довіри }

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
138
Реакції
208
Бали
88
1. Нікнейм лідера/заступника: Ренат Краснов
2. Особистий нікнейм: Кіріл Мусангович
3. Суть скарги:Я захожу в ігру і я замічаю що ні рації ні F3 не має, дивлюся втрудуву пише втрата довіри. Потім я запитав у Генерала він запитав у полковників і пан Ренат Краснов вітповів що він звільнив по втраті довірі тому що я я кби здавав Інформацію про СБУ до ВРУ ( він дуже нелюбив коли міністр визивав мене до ВРУ на супровід він спиричався із Міністром МВС та МО не соблюдаючи субурдинацію а також не підкорювався міністру
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження:18.03.2024:
6. Євідео де п Ренат Краснов сперичався із Міністром також непідкорювався для потреби можу надати

Останнє редагування:

Ренат Краснов

03|Східна Україна.
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
180
Реакції
64
Бали
33
Вітаю. Лідер/заступник має право звільнити співробітника з причиною "Втрата довіри" не маючи доказів, але маючи на це підставу. Підстава для цього є. Від вас були помічені неодноразові порушення статуту, а також ваші товариські стосунки з міністром МВС, що є неприпустимим у такій серйозній фракції як СБУ. З закритих джерел я дізнався що ви розповсюджували деяку засекречену інформацію людям які не працюють у СБУ.
З приводу порушення субординації. Поки ви не надасте докази (А ви їх не надасте, так як цього не було) це всього на всього наклеп.
Тепер хочу трохи сказати з приводу дій міністра МВС. На мою думку, він як мінімум є некомпетентним на своїй посаді, так як замість того щоб вдосконалювати державну службу, що є його обов'язком згідно статті 10.4 закону про Каб.Мін України, він неправомірно віддавав накази моїм співробітникам та спонукав до порушення статуту МВС.
Дякую за увагу.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Вітаю, порушень від співробітника не побачив.
Співробітника повернути до організації та не розвивати цей конфлікт.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі