Зачинено Роберт Амстердам// СК + образливі рп дії, неадекватна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

❤ Валерія Макрен ❤

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
50
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Роберт_Амстердам
2. Особистий нікнейм: Валерія Платонова
3. Клан порушника: ROKS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ні не знаходжусь
5. Суть скарги:
Доброго ранку, шановна адміністрація, звертаюсь до вас за допомогою.
Данна особа неодноразово СКшила мене не даючи одягнути форму, а іноді й навіть зійти з місця мого респавну, у ході моїх спроб почати зміну ця людина почала безглуздо відзиватися про мене, використовуючи слова які дуже ображають особистість. Після чого ця людина застосовували дуже образливі рп-відігровки в мою сторону, це "РП" я вважаю дійсно дуже образливим зі сторони цієї людини в мою сторону, а також ця ситуація, його слова та дії принижують мої права та достоїнства як людини.
Прошу прийняти міри та покарати дану людину задля уникання таких випадків у майбутньому й з іншими гравцями.
Дуже дякую за увагу!

6. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення: 15.06.2023

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Доброго дня. Шановна адміністрація прошу взяти до уваги, що відео не повне, і Валерія Платонова каже не правду. Валерія відмовилась одягати форму, і дуже образила своїми висловлюваннями мою матір. Саме тому викликала таку реакцію з мого боку. Вона мене провокувала неодноразово ображаючи батьків і особистість. Проте я жалкую що повівся на її провокацію і вживав нецензурні слова. Прошу взяти це до уваги.

Останнє редагування:

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
Беру вашу скаргу на розгляд.

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Надайте повний фрапс, а не обрізаний спочатку. Також додайте тайм коди, бо відео довше 1 хв.
Даю вам на це 12 годин.

❤ Валерія Макрен ❤

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
50
Бали
21
Фрапс полный если у игрока Роберта Амстердам есть на меня какие либо жалобы пускай пишет на меня жалобу и пускай этим занимаются другие администраторы

Останнє редагування:

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Шановний гравець, не вводьте адміністрацію в оману, в наступний раз отримаєте покарання за обман адміністрації, на початку вашого відео видно як з відео вирізано майже 40 секунд.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі