❤ Валерія Макрен ❤
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 41
- Реакції
- 50
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця: Роберт_Амстердам
2. Особистий нікнейм: Валерія Платонова
3. Клан порушника: ROKS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ні не знаходжусь
5. Суть скарги:
Доброго ранку, шановна адміністрація, звертаюсь до вас за допомогою.
Данна особа неодноразово СКшила мене не даючи одягнути форму, а іноді й навіть зійти з місця мого респавну, у ході моїх спроб почати зміну ця людина почала безглуздо відзиватися про мене, використовуючи слова які дуже ображають особистість. Після чого ця людина застосовували дуже образливі рп-відігровки в мою сторону, це "РП" я вважаю дійсно дуже образливим зі сторони цієї людини в мою сторону, а також ця ситуація, його слова та дії принижують мої права та достоїнства як людини.
Прошу прийняти міри та покарати дану людину задля уникання таких випадків у майбутньому й з іншими гравцями.
Дуже дякую за увагу!
6. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення: 15.06.2023
2. Особистий нікнейм: Валерія Платонова
3. Клан порушника: ROKS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Ні не знаходжусь
5. Суть скарги:
Доброго ранку, шановна адміністрація, звертаюсь до вас за допомогою.
Данна особа неодноразово СКшила мене не даючи одягнути форму, а іноді й навіть зійти з місця мого респавну, у ході моїх спроб почати зміну ця людина почала безглуздо відзиватися про мене, використовуючи слова які дуже ображають особистість. Після чого ця людина застосовували дуже образливі рп-відігровки в мою сторону, це "РП" я вважаю дійсно дуже образливим зі сторони цієї людини в мою сторону, а також ця ситуація, його слова та дії принижують мої права та достоїнства як людини.
Прошу прийняти міри та покарати дану людину задля уникання таких випадків у майбутньому й з іншими гравцями.
Дуже дякую за увагу!
6. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
7. Дата порушення: 15.06.2023