Розглянуто Розгляд скарги суто для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Беруза Герман 12

Поважний гравець
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
69
Реакції
203
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора:Євгеній маркер
  2. Особистий нікнейм:Костя шурик
  3. Суть скарги:я зловив гараж в харкові №122 я написав га серверу шоб розібрався в тій ситуації бо я з гравцем зловив гараж але він не на мені був потом мені невідповідали майже 2 дні я написав скаргу на втрату майна і сьогодні злітав ще один гараж і я його теж зловив але мені відали гараж №84 який я сьогодні зловив а той в харкові ГА01 євген сказав що небуде відавати бо він прийняв таке рішеня але я невинен що він мені невідписував майже 2 дні хоть мені гс неоф я йому теж написав він сказав що він мій і перепишуть гараж на мене в ближайщіх 3 дня сьогодні заходив десь в обід на 01 спитати коли мені гараж відадуть і мені кажуть що він знявся чи його зняли точно незнаю але по суті я зловив гараж№122 бо я навіть перший в гаражі появився як я його запитав чому мені гараж невідадуть він сказав типу шо він так вирішив я йому сказа шо я невинин шо ви мені відписували 2 дні на мою думку це блат шановний Олег Галицький прошу вас розібратися в цій ситуації бо на мою думку га 01 вчинив неправильно
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):як зловив гараж вод гс неоф мені відписав 05.11 коли він був ще на адмінці
  5. Дата походження:06.11.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,323
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!

Гараж №122 було передано вам, у вас з цього моменту є 12 годин, щоб його проплатити, в іншому випадку майно буде передано державі.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі