Беруза Герман 12
Поважний гравець
- Реєстрування
- 22 Гру 2024
- Дописи
- 69
- Реакції
- 203
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора:Євгеній маркер
- Особистий нікнейм:Костя шурик
- Суть скарги:я зловив гараж в харкові №122 я написав га серверу шоб розібрався в тій ситуації бо я з гравцем зловив гараж але він не на мені був потом мені невідповідали майже 2 дні я написав скаргу на втрату майна і сьогодні злітав ще один гараж і я його теж зловив але мені відали гараж №84 який я сьогодні зловив а той в харкові ГА01 євген сказав що небуде відавати бо він прийняв таке рішеня але я невинен що він мені невідписував майже 2 дні хоть мені гс неоф я йому теж написав він сказав що він мій і перепишуть гараж на мене в ближайщіх 3 дня сьогодні заходив десь в обід на 01 спитати коли мені гараж відадуть і мені кажуть що він знявся чи його зняли точно незнаю але по суті я зловив гараж№122 бо я навіть перший в гаражі появився як я його запитав чому мені гараж невідадуть він сказав типу шо він так вирішив я йому сказа шо я невинин шо ви мені відписували 2 дні на мою думку це блат шановний Олег Галицький прошу вас розібратися в цій ситуації бо на мою думку га 01 вчинив неправильно
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):як зловив гараж вод гс неоф мені відписав 05.11 коли він був ще на адмінці
- Дата походження:06.11.2025