Відмовлено Роман Дурнєв//некоректний розгляд скарги//Для ГА,ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Пузо

Активний
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
27
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Роман Дурнєв
  2. Особистий нікнейм:Сейнджуро Скайл
  3. Суть скарги:Сьогодні ми їхали з товаришем , бачу в заднє дзеркало співробітників СБУ , у нас було в двох з товаришом було орієнтування.Початок запису , чутно як співробітник СБУ сказав включи фрапс (МГ) , даний адміністратор не побачив правопорушення! Та працівники почали робити таран ! Сьогодні ми їхали з товаришем , бачу в задне дзеркало бачу співробітників СБУ , у нас було в двох з товаришом було орієнтування, вони під'їхали і через закрити вікно сказали опускаємо скло ( нон рп дії ) ,ми почали тікати , мій товариш відкрив вогонь по їм бо він так як і я в державному розшуку і потім седіти в в'язниці якось немає бажання, тому він по їм постріляв , співробітник СБУ почав стріляти з вікна по мені та товаришу коли відкривав вогонь товариш , і прилетіла пуля і мені , товариш швидко перестав стріляти з вікна бо це багоюз , а співробітник СБУ стріляв на протязі довгого часу , вони зупинилися і вийшли з авто і ми по їм почали стріляти , не розумію де тут ПГ , якщо нас було двоє і працівників сбу двоє , і я Сейндужуро Скайл почал відкривати вогонь по працівникам СБУ тому що мені стало страшно що якісь люди з автомати йдуть до нас ( Думаю кожний боявся б людей з автоматами ) , і ми їх вбили та у працівника СБУ який записував це все на боді камеру ще в іншого співробітника в кінці розмова після смерті ( Нон рп дії ) ! Прошу перерозглянути скаргу та видати покарання правильно
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження:07.10.2023

Останнє редагування:

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
Вітаю Шановний гравець
7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Вас було двоє, а повинно було бути 4 гравця
Сприводу розмови після смерті + NonRP дій від працівника СБУ Х, я з вами згоден (забувся вписати в скаргу, що за це він буде покараний, вибачаюсь)

Віталій Пузо

Активний
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
27
Бали
31
Вітаю Шановний гравець
7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.
Сприводу розмови після смерті + NonRP дій від працівника СБУ Х, я з вами згоден (забувся вписати в скаргу, що за це він буде покараний, вибачаюсь)

Вітаю Шановний гравець

Скажіть будь ласка де тут ДМ

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
MG не побачив, "включай фра" не є MG
Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі