Віталій Пузо
Активний
- Реєстрування
- 20 Гру 2022
- Дописи
- 102
- Реакції
- 27
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Роман Дурнєв
- Особистий нікнейм:Сейнджуро Скайл
- Суть скарги:Сьогодні ми їхали з товаришем , бачу в заднє дзеркало співробітників СБУ , у нас було в двох з товаришом було орієнтування.Початок запису , чутно як співробітник СБУ сказав включи фрапс (МГ) , даний адміністратор не побачив правопорушення! Та працівники почали робити таран ! Сьогодні ми їхали з товаришем , бачу в задне дзеркало бачу співробітників СБУ , у нас було в двох з товаришом було орієнтування, вони під'їхали і через закрити вікно сказали опускаємо скло ( нон рп дії ) ,ми почали тікати , мій товариш відкрив вогонь по їм бо він так як і я в державному розшуку і потім седіти в в'язниці якось немає бажання, тому він по їм постріляв , співробітник СБУ почав стріляти з вікна по мені та товаришу коли відкривав вогонь товариш , і прилетіла пуля і мені , товариш швидко перестав стріляти з вікна бо це багоюз , а співробітник СБУ стріляв на протязі довгого часу , вони зупинилися і вийшли з авто і ми по їм почали стріляти , не розумію де тут ПГ , якщо нас було двоє і працівників сбу двоє , і я Сейндужуро Скайл почал відкривати вогонь по працівникам СБУ тому що мені стало страшно що якісь люди з автомати йдуть до нас ( Думаю кожний боявся б людей з автоматами ) , і ми їх вбили та у працівника СБУ який записував це все на боді камеру ще в іншого співробітника в кінці розмова після смерті ( Нон рп дії ) ! Прошу перерозглянути скаргу та видати покарання правильно
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
- Дата походження:07.10.2023
Останнє редагування: