Дмитрій Зотов
Козак
- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 82
- Реакції
- 15
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Роман Левчук
- Особистий нікнейм: Дімон Петрович
- Суть скарги: ВІТАЮ, адміністрація 01 сервера це просто щось. Цей адміністратор і взагалі майже всі на відчепись роблять свою роботу. Для чого взагалі потрбна адміністрація?-Правильно, щоб блокувати людей на 7 діб за нешанобливе ставлення. А якщо серйозно то щоб допомагати гравцям та намагитись якось виправити те, що не виправили розробники. В мене сталася така ситуація: мені людина прострелила 4 колеса на машині для прибирання снігу, я написав 3 рази в репорт (данний автомобіль через свої габарити не може проїхати на СТО). На перши мене просто перемістили на 1 метр вправо. На другий мені відповіли щоб я скористався ремкомплектом. Але як ми всі знаємо "РЕМКОМПЛЕКТ НЕ ЧИНИТЬ ПРОБИТІ КОЛЕСА". І на третій коронний раз до мене вже тепнувся цей "Адміністратор" я йому знов сказав що мені потрібно і почув туж саму відповідь "АДМІНІСТРАЦІЯ НЕ ВИКОНУЄ ТАКИХ ДІЙ" на що я вже не витримав і підвищиним голосом сказав "НАХРІНА ВЗЯГАЛІ ПОТРІБНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЯКЩО ВОНА НАВІТЬ ДОПОМОГТИ НЕ МОЖЕ"- це якщо коротко (точно не помятаю що казав бо був на емоціях). Тому, хай цей "Адміністратор" надасть відкат де я "нешанобливо ставився до адміністрації" і наговорив на 7 діб. А також хай надасть де я 3 рази намагався достукатись до адміністрації. І відпишіть будласка мені в Діскорд і "Адміністратор" Роман Левчук і ГА (або ЗГА) Діскорд: dimon_add.Сподіваюсь, що зі всією адміністрацією буде проведена розмова на данну тему (коли я по РП не можу полагодити авто через недоліки розробників, а адміністрація просто відмазується від допомоги і як тільки ти скажеш хоть яке слово то тобі видадуть бан. Це неповага до гравців всього сервера). Сподіваюсь на справедливе рішення!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
- Дата походження: 21.01.2025