Розглянуто Роман Левчук / Невиправданий бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
82
Реакції
15
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Роман Левчук
  2. Особистий нікнейм: Дімон Петрович
  3. Суть скарги: ВІТАЮ, адміністрація 01 сервера це просто щось. Цей адміністратор і взагалі майже всі на відчепись роблять свою роботу. Для чого взагалі потрбна адміністрація?-Правильно, щоб блокувати людей на 7 діб за нешанобливе ставлення. А якщо серйозно то щоб допомагати гравцям та намагитись якось виправити те, що не виправили розробники. В мене сталася така ситуація: мені людина прострелила 4 колеса на машині для прибирання снігу, я написав 3 рази в репорт (данний автомобіль через свої габарити не може проїхати на СТО). На перши мене просто перемістили на 1 метр вправо. На другий мені відповіли щоб я скористався ремкомплектом. Але як ми всі знаємо "РЕМКОМПЛЕКТ НЕ ЧИНИТЬ ПРОБИТІ КОЛЕСА". І на третій коронний раз до мене вже тепнувся цей "Адміністратор" я йому знов сказав що мені потрібно і почув туж саму відповідь "АДМІНІСТРАЦІЯ НЕ ВИКОНУЄ ТАКИХ ДІЙ" на що я вже не витримав і підвищиним голосом сказав "НАХРІНА ВЗЯГАЛІ ПОТРІБНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЯКЩО ВОНА НАВІТЬ ДОПОМОГТИ НЕ МОЖЕ"- це якщо коротко (точно не помятаю що казав бо був на емоціях). Тому, хай цей "Адміністратор" надасть відкат де я "нешанобливо ставився до адміністрації" і наговорив на 7 діб. А також хай надасть де я 3 рази намагався достукатись до адміністрації. І відпишіть будласка мені в Діскорд і "Адміністратор" Роман Левчук і ГА (або ЗГА) Діскорд: dimon_add.Сподіваюсь, що зі всією адміністрацією буде проведена розмова на данну тему (коли я по РП не можу полагодити авто через недоліки розробників, а адміністрація просто відмазується від допомоги і як тільки ти скажеш хоть яке слово то тобі видадуть бан. Це неповага до гравців всього сервера). Сподіваюсь на справедливе рішення!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата походження: 21.01.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Адміністратор надав докази.
1) Адміністрація дійсно не виконує таких дій
2) Команда адміністрація не має відновшення до розробки
3) Поганих слів було достатньо для покарання на 7 днів.

На цей раз, термін покарання буде зменьшено до 72 годин.
Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі