Розглянуто Рома Семенег // Потребую тлумачення вердикту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Чорний

не ЗГА | Центральна Україна
Реєстрування
18 Січ 2023
Дописи
429
Реакції
147
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
У мене виникає питання: тикніть мені пальцем або дайте конкретну відповідь, де саме в правилах написано, що під час ставок на контейнери можна просто взяти і викинути людину в море, а потім виправдовувати це тим, що в неї немає "повного відео"?

Я почав записувати відео саме з моменту, коли почалося порушення. До цього ніякої потреби вести запис не було, тому що порушень не відбувалося.
Те, що люди з одного клану зговорилися і почали вимагати "повне відео" — це логічно, адже вони чудово розуміють, що в мене немає запису за декілька хвилин до цього моменту. Вони просто користуються цим у своїх інтересах.

І що мене найбільше дивує — адміністратор виносить вердикт фактично на рівні припущень.

Я почав запис саме тоді, коли мене схопили та скинули в море. Я в той момент взагалі не відчував себе RP-гравцем.
Це була ЗЗ, там була купа людей, тому що це контейнери. Чувак просто на "геройстві" взяв і викинув мене, як якесь сміття.
Це взагалі нормально?

Адміністратор спирається на слова сокланівців ОПГ "Гроза". Але чому їхні слова вважаються доказом?
  • Якщо вони стверджують, що я когось провокував — чому вони не надали відео?
  • Чому це просто слова?
  • Чому моє відео, де видно сам факт порушення, не є доказом?
  • А їхні нічим не підтверджені коментарі — це вже достатня підстава для закриття скарги?

Як ви думаєте, чому вони не надали відео?
Я вам відповім: тому що все, що вони говорять, — це вигадка.
Я нікого не провокував. Я просто перебив ставку на контейнери. Один гравець через це образився, а інший його соклановець просто скинув мене в море.

І ще раз: покажіть мені, де це дозволено правилами.

Чому, коли я починаю фіксувати порушення правил сервера, люди пишуть під скаргою якісь вигадки, а адміністратор робить висновки на підставі припущень?
Чому не можна було хоча б:
  • запросити відеодокази у тих людей, які стверджують, що я когось провокував;
  • перевірити їхні слова;
  • і лише після цього приймати рішення?
Чому скаргу одразу закривають?

Ну звідки мені взяти "повне відео", якщо я нікого не провокував і почав запис саме з моменту, коли побачив порушення?
Я ще раз наголошую: для мене це і є повне відео фіксації порушення.
Я зафіксував момент, де видно, як мене скидають у море.

Я, як гравець, повинен показати факт порушення.
Адміністратор повинен його оцінити та видати покарання.
Але виходить так, що якщо гравець, на якого подано скаргу, просто напише:
то цього вже достатньо, щоб уникнути відповідальності.

Тоді я не розумію, навіщо взагалі витрачати свій час на фіксацію порушень.
Я записав відео, створив скаргу, а людина навіть попередження не отримала.

Давайте тоді уявимо іншу ситуацію.
Я піду ДМити далекобійників. Вони запишуть на мене скаргу, а я просто напишу:
"А чому ти обрізав відео у свою користь? Давай повне відео."
І що, їхню скаргу теж відхилять?
Хоча по суті я буду винний.
Виходить, що будь-яке порушення можна виправдати однією фразою про "неповне відео", і уникнути покарання.

Тому я категорично не згоден із цим рішенням.
Прошу переглянути скаргу ще раз і дати відповідь саме по суті:
  • чому відео, де видно сам факт порушення, не враховується;
  • чому непідтверджені слова зацікавлених осіб вважаються достатньою підставою для відмови;
  • і де саме в правилах зазначено, що в подібній ситуації гравець, який зафіксував порушення з моменту його початку, не може розраховувати на розгляд своєї скарги.
Дякую.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання на розгляд скарги
5. Дата порушення: 14.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
590
Реакції
354
Бали
123
Вітаю.
Надаю пояснення щодо даної ситуації.
Адміністратор виніс такий вердикт, оскільки він не може об'єктивно оцінити повний перебіг подій. У наданому відео зафіксовано лише момент, коли до вас були застосовані стяжки, однак відсутні події, що передували цьому.

Адміністрація не може робити винятки та виключати можливість провокацій або інших дій з боку учасників ситуації без повної картини подій. Саме тому відеодоказ має розпочинатися за певний час до самого інциденту, щоб була можливість об'єктивно оцінити всі обставини та прийняти справедливе рішення.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі