Микола Чорний
не ЗГА | Центральна Україна
- Реєстрування
- 18 Січ 2023
- Дописи
- 429
- Реакції
- 147
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Микола Чорний
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
У мене виникає питання: тикніть мені пальцем або дайте конкретну відповідь, де саме в правилах написано, що під час ставок на контейнери можна просто взяти і викинути людину в море, а потім виправдовувати це тим, що в неї немає "повного відео"?
Я почав записувати відео саме з моменту, коли почалося порушення. До цього ніякої потреби вести запис не було, тому що порушень не відбувалося.
Те, що люди з одного клану зговорилися і почали вимагати "повне відео" — це логічно, адже вони чудово розуміють, що в мене немає запису за декілька хвилин до цього моменту. Вони просто користуються цим у своїх інтересах.
І що мене найбільше дивує — адміністратор виносить вердикт фактично на рівні припущень.
Я почав запис саме тоді, коли мене схопили та скинули в море. Я в той момент взагалі не відчував себе RP-гравцем.
Це була ЗЗ, там була купа людей, тому що це контейнери. Чувак просто на "геройстві" взяв і викинув мене, як якесь сміття.
Це взагалі нормально?
Адміністратор спирається на слова сокланівців ОПГ "Гроза". Але чому їхні слова вважаються доказом?
Як ви думаєте, чому вони не надали відео?
Я вам відповім: тому що все, що вони говорять, — це вигадка.
Я нікого не провокував. Я просто перебив ставку на контейнери. Один гравець через це образився, а інший його соклановець просто скинув мене в море.
І ще раз: покажіть мені, де це дозволено правилами.
Чому, коли я починаю фіксувати порушення правил сервера, люди пишуть під скаргою якісь вигадки, а адміністратор робить висновки на підставі припущень?
Чому не можна було хоча б:
Ну звідки мені взяти "повне відео", якщо я нікого не провокував і почав запис саме з моменту, коли побачив порушення?
Я ще раз наголошую: для мене це і є повне відео фіксації порушення.
Я зафіксував момент, де видно, як мене скидають у море.
Я, як гравець, повинен показати факт порушення.
Адміністратор повинен його оцінити та видати покарання.
Але виходить так, що якщо гравець, на якого подано скаргу, просто напише:
Тоді я не розумію, навіщо взагалі витрачати свій час на фіксацію порушень.
Я записав відео, створив скаргу, а людина навіть попередження не отримала.
Давайте тоді уявимо іншу ситуацію.
Я піду ДМити далекобійників. Вони запишуть на мене скаргу, а я просто напишу:
Хоча по суті я буду винний.
Виходить, що будь-яке порушення можна виправдати однією фразою про "неповне відео", і уникнути покарання.
Тому я категорично не згоден із цим рішенням.
Прошу переглянути скаргу ще раз і дати відповідь саме по суті:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання на розгляд скарги
5. Дата порушення: 14.06.2026
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
У мене виникає питання: тикніть мені пальцем або дайте конкретну відповідь, де саме в правилах написано, що під час ставок на контейнери можна просто взяти і викинути людину в море, а потім виправдовувати це тим, що в неї немає "повного відео"?
Я почав записувати відео саме з моменту, коли почалося порушення. До цього ніякої потреби вести запис не було, тому що порушень не відбувалося.
Те, що люди з одного клану зговорилися і почали вимагати "повне відео" — це логічно, адже вони чудово розуміють, що в мене немає запису за декілька хвилин до цього моменту. Вони просто користуються цим у своїх інтересах.
І що мене найбільше дивує — адміністратор виносить вердикт фактично на рівні припущень.
Я почав запис саме тоді, коли мене схопили та скинули в море. Я в той момент взагалі не відчував себе RP-гравцем.
Це була ЗЗ, там була купа людей, тому що це контейнери. Чувак просто на "геройстві" взяв і викинув мене, як якесь сміття.
Це взагалі нормально?
Адміністратор спирається на слова сокланівців ОПГ "Гроза". Але чому їхні слова вважаються доказом?
- Якщо вони стверджують, що я когось провокував — чому вони не надали відео?
- Чому це просто слова?
- Чому моє відео, де видно сам факт порушення, не є доказом?
- А їхні нічим не підтверджені коментарі — це вже достатня підстава для закриття скарги?
Як ви думаєте, чому вони не надали відео?
Я вам відповім: тому що все, що вони говорять, — це вигадка.
Я нікого не провокував. Я просто перебив ставку на контейнери. Один гравець через це образився, а інший його соклановець просто скинув мене в море.
І ще раз: покажіть мені, де це дозволено правилами.
Чому, коли я починаю фіксувати порушення правил сервера, люди пишуть під скаргою якісь вигадки, а адміністратор робить висновки на підставі припущень?
Чому не можна було хоча б:
- запросити відеодокази у тих людей, які стверджують, що я когось провокував;
- перевірити їхні слова;
- і лише після цього приймати рішення?
Ну звідки мені взяти "повне відео", якщо я нікого не провокував і почав запис саме з моменту, коли побачив порушення?
Я ще раз наголошую: для мене це і є повне відео фіксації порушення.
Я зафіксував момент, де видно, як мене скидають у море.
Я, як гравець, повинен показати факт порушення.
Адміністратор повинен його оцінити та видати покарання.
Але виходить так, що якщо гравець, на якого подано скаргу, просто напише:
то цього вже достатньо, щоб уникнути відповідальності."Відео неповне",
Тоді я не розумію, навіщо взагалі витрачати свій час на фіксацію порушень.
Я записав відео, створив скаргу, а людина навіть попередження не отримала.
Давайте тоді уявимо іншу ситуацію.
Я піду ДМити далекобійників. Вони запишуть на мене скаргу, а я просто напишу:
І що, їхню скаргу теж відхилять?"А чому ти обрізав відео у свою користь? Давай повне відео."
Хоча по суті я буду винний.
Виходить, що будь-яке порушення можна виправдати однією фразою про "неповне відео", і уникнути покарання.
Тому я категорично не згоден із цим рішенням.
Прошу переглянути скаргу ще раз і дати відповідь саме по суті:
- чому відео, де видно сам факт порушення, не враховується;
- чому непідтверджені слова зацікавлених осіб вважаються достатньою підставою для відмови;
- і де саме в правилах зазначено, що в подібній ситуації гравець, який зафіксував порушення з моменту його початку, не може розраховувати на розгляд своєї скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): посилання на розгляд скарги
5. Дата порушення: 14.06.2026