Розглянуто Річард Скоропадський/Масові порушення!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр.10

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
342
Реакції
99
Бали
31
  1. Нікнейм лідера/заступника: Річард Скоропадський
  2. Особистий нікнейм: Олександр Рейвел
  3. Суть скарги: Президент Річард Скоропадський звільнив мене без належної на то причини, а саме: раніше до звільнення від його лиця був випущений наказ н39 про звільнення якогось "Олександра Рейвла", але я хочу зазначити, що данним гравцем я не знаходжусь, адже у родовому відмінку моє ФІО читається як: Олександра Рейвела Батьковича, тому вимагаю повернути мене у фракції та видати належне покарання президенту.
    Також хочу внести ще декілька скарг нарахунок Президента, зокрема блат та халатність.
    Почнемо з халатності:
    1. Видання не правильних наказів (доказом візьмемо той самий наказ н39, де вписаний не існуючий гравець) Доказ 1
    2. Відсутність наборів в організацію, що свідчить про бездіяльність на посаді лідера організації Доказ 2
    3. Замалий актив на посаді, лідера тяжко знайти у грі для вирішення якихось запитань (доказом може бути витяг з логів гри)

Перейдемо до блату:
    1. Проведення співбесід на посади без конкурентів, що саме мається на увазі: якась людина подає заявку на посаду і у той же день проводиться обзвон для неї, також є випадок, коли особа навіть не подавала заявку, а співбесіду провели (Заявки на посади ВРУ) (Святогор Мшеслав не подавав заявку, проте його поставили на посаду суді) (Докази того що людина подала заявку в один день і його в той же день поставили на посаду), це було більше чим 7 днів тому, але факт блату залишається фактом, та також вимагаю якихось дій нарахунок цього;
    2. Є сумніви, що лідер ВРУ приймає людей до фракції по блату, проявляється це відсутності наборів, а люди "появляються" ні звідки (доказом також може бути витяг з логів;
    3. Відсутність щотижневих звітів керівного складу організації, що також свідчить про блат данного лідера, тобто люди на керівний склад (6-11) встають і роботу ніяку не виконують, тобто тримають їх у фракції по блату Доказ 6
    3.1 Цей підпункт призначений для прохання надати докази про видачу дисциплінарних стягнень людей, які публікували "не правильні накази", адже кожна дія має нести відповідальність Доказ 7
    Повернемось до мого звільнення, розмовляючи з самим Президентом та слідкуючою адміністрацією, звільнення трактується на причині "взятка", зокрема скарги до прокуратури, але хочу засвідчити, що скарга складається з ООС інформації, та не підлягає розгляду у ІС світі, та прийняття рішень(звільнення, відсторонення) у ІС світі не може бути. ( доказ - скарга і накази)
    Підсумовуючи цю скаргу, вимагаю прийняття рішень щодо лідера та повернення мене у структуру СБУ, наразі знаходжусь в клані, проте повністю готовий повернутися в СБУ
  4. Дата походження: 18/08/2025

Паша Зеленюк

Полковник СБУ | Західна Україна
Реєстрування
27 Лют 2024
Дописи
278
Реакції
117
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:
1. Щодо наказу Президента
Після опублікування наказу Президента зразу було внесено зміни до його змісту. Внесення правок може призводити до різночитань, плутанини і труднощів.

2. Щодо наборів до фракції
Згідно зі звітом Президента, набори у фракцію дійсно проводяться. Приймати людей можна після подання анкети.

3. Проведення співбесід на посади
Після офіційного призначення на посаду лідер має право визначати довірену особу та призначати її на відповідну посаду. Це надає лідеру додаткові організаційні можливості та забезпечення управління у випадку його відсутності. Також переглянуто заявки на старший склад (6–10) — заявки подавались.
Якщо є можливість, лідер і слідкуючі можуть провести обзвон у той же день. Це не є порушенням і навіть зручно, бо дозволяє швидше вирішувати питання.

4. Відсутність щотижневих звітів керівного складу
Після розмови з Президентом було повідомлено, що він прийняв рішення прибрати звіти (6–10), оскільки наразі вони не є доцільними. Також відсутні звіти заступників, адже на даний момент самі заступники не призначені.

5. У пункті 3.1 не працює посилання.

6. Щодо звільнення

У правилах лідерів передбачено пункт №5(№8 Президент), який встановлює:
«Президент має вагомий вплив на будь-яку фракцію. Він може проводити будь-якого виду перевірки, знімати осіб з посад та понижати їм звання, незалежно від їхнього статусу чи посади».
Ця норма закріплює право Президента безпосередньо втручатися у внутрішню діяльність будь-якої фракції, забезпечуючи тим самим контроль та дотримання дисципліни.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі