Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоСБУ / Андрій Медвідь / Поскаржився на мене через репорт в вигідний йому момент, суть усередині.
Суть скарги: Мені видав бан на 3 доби за неадекватні висловлювання Роман Дурнєв, але лише в односторонньому порядку. Заливаю відео з ситуацією хвилиною раніше, де чути, як Андрій Медвідь теж неадекватно висловлюється в мою сторону і тільки після цього кличе через репорт адміністратора, який фіксує тільки мої образи, коли Медвідь уже знаючи, що присутній адміністратор перестає неадекватно висловлюватись, запитує у присутнього адміністратора чи чує він мої образи, після чого майже одразу блокують тільки мене. Зі своїм покаранням згоден, заливаю відео з його образами на мою адресу перед тим як він покликав адміністратора замість того, що б створити скаргу з повним фрапсом ситуації. Заливаю відео для адміністрації з ситуацією і одразу ж скрін з блокуванням з вимогою видачі дзеркального покарання Андію Медвідю, скарга виключно для адміністрації проекту, якщо треба прошу перенести у відповідний розділ.
Суть скарги: Мені видав бан на 3 доби за неадекватні висловлювання Роман Дурнєв, але лише в односторонньому порядку. Заливаю відео з ситуацією хвилиною раніше, де чути, як Андрій Медвідь теж неадекватно висловлюється в мою сторону і тільки після цього кличе через репорт адміністратора, який фіксує тільки мої образи, коли Медвідь уже знаючи, що присутній адміністратор перестає неадекватно висловлюватись, запитує у присутнього адміністратора чи чує він мої образи, після чого майже одразу блокують тільки мене. Зі своїм покаранням згоден, заливаю відео з його образами на мою адресу перед тим як він покликав адміністратора замість того, що б створити скаргу з повним фрапсом ситуації. Заливаю відео для адміністрації з ситуацією і одразу ж скрін з блокуванням з вимогою видачі дзеркального покарання Андію Медвідю, скарга виключно для адміністрації проекту, якщо треба прошу перенести у відповідний розділ.
Бажаю здоровя я Андрій Медвідь працівник СБУ м.Харків я з своєї сторони не бачу щоб я щось порушував а також всі неадикватні висловлюваня було в офтоп інформації також я покликав адміністрацію тому що ви некоректно та неадекватно спілкувались в мою сторону дякую за увагу!Також шановна Адмінітсрація зверніть увагу що на даному відео половину його слів не чути!!!!!!
Гравець Андрій Медвідь ID120828 буде покараний за:
Неадекватні висловлювання + Образа гравців - pmute 360 хвилин Також з працівником СБУ буде проведено серйозну бесіду та працівник отримає догану!
Гравець Гоша Слиньок ID6522 буде покараний за:
Неадекватні висловлювання - pmute 60 хвилин
Розглянуто!
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.