Розглянуто СБУ / Андрій Медвідь / Поскаржився на мене через репорт в вигідний йому момент, суть усередині.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Андрій Медвідь #120828
  2. Особистий нікнейм: Євген Голденберг
  3. Суть скарги: Мені видав бан на 3 доби за неадекватні висловлювання Роман Дурнєв, але лише в односторонньому порядку. Заливаю відео з ситуацією хвилиною раніше, де чути, як Андрій Медвідь теж неадекватно висловлюється в мою сторону і тільки після цього кличе через репорт адміністратора, який фіксує тільки мої образи, коли Медвідь уже знаючи, що присутній адміністратор перестає неадекватно висловлюватись, запитує у присутнього адміністратора чи чує він мої образи, після чого майже одразу блокують тільки мене. Зі своїм покаранням згоден, заливаю відео з його образами на мою адресу перед тим як він покликав адміністратора замість того, що б створити скаргу з повним фрапсом ситуації. Заливаю відео для адміністрації з ситуацією і одразу ж скрін з блокуванням з вимогою видачі дзеркального покарання Андію Медвідю, скарга виключно для адміністрації проекту, якщо треба прошу перенести у відповідний розділ.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 26.09.2023

Вкладення

• proxy_sa Screenshot 2023.09.26 - 10.47.47.24.png
    proxy_sa Screenshot 2023.09.26 - 10.47.47.24.png
    1.5 Mб · Перегляди: 66
Останнє редагування:

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,077
Реакції
1,255
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Андрій Медвідь #120828
  2. Особистий нікнейм: Євген Голденберг
  3. Суть скарги: Мені видав бан на 3 доби за неадекватні висловлювання Роман Дурнєв, але лише в односторонньому порядку. Заливаю відео з ситуацією хвилиною раніше, де чути, як Андрій Медвідь теж неадекватно висловлюється в мою сторону і тільки після цього кличе через репорт адміністратора, який фіксує тільки мої образи, коли Медвідь уже знаючи, що присутній адміністратор перестає неадекватно висловлюватись, запитує у присутнього адміністратора чи чує він мої образи, після чого майже одразу блокують тільки мене. Зі своїм покаранням згоден, заливаю відео з його образами на мою адресу перед тим як він покликав адміністратора замість того, що б створити скаргу з повним фрапсом ситуації. Заливаю відео для адміністрації з ситуацією і одразу ж скрін з блокуванням з вимогою видачі дзеркального покарання Андію Медвідю, скарга виключно для адміністрації проекту, якщо треба прошу перенести у відповідний розділ.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:
Бажаю здоровя я Андрій Медвідь працівник СБУ м.Харків я з своєї сторони не бачу щоб я щось порушував а також всі неадикватні висловлюваня було в офтоп інформації також я покликав адміністрацію тому що ви некоректно та неадекватно спілкувались в мою сторону дякую за увагу!Також шановна Адмінітсрація зверніть увагу що на даному відео половину його слів не чути!!!!!!

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Гравець Андрій Медвідь ID120828 буде покараний за:
Неадекватні висловлювання + Образа гравців - pmute 360 хвилин
Також з працівником СБУ буде проведено серйозну бесіду та працівник отримає догану!

Гравець Гоша Слиньок ID6522 буде покараний за:
Неадекватні висловлювання - pmute 60 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі