Відмовлено СБУ К // Юра Задверняк, Андрій Зільбер, 51817 // нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Холлі Моллі༒

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
411
Реакції
349
Бали
68
  1. Нікнейм гравця: Юра Задверняк, Андрій Зільбер, 51817
  2. Особистий нікнейм: Надія Щаслива
  3. Суть скарги: Я продавала зброю на ЦР без ліцензії 12.01.2024. До мене підійшов чоловік та почав розпитувати про зброю ( справжня чи играшкова, підробка і тд) я йому відповіла, що вибила її з рулетки ( за пей дей). Він купив 5 шт і потів закував мене у кайданки і повіз до СБУ Київа.

Сьогодні мені в діскорд пише підполковник СБУ Київа Юрій Задверяк, щоб ми зустрілися і щоб він виписав на мене кримінальну справу. Але, якщо враховувати, те, що я в грі по РП не знала про це, то я:
    1. не знала хто він такий
    2. не знала, що на мене відкрито кримінальну справу

Сьогодні вночі, він мені знову пише, щоб я зайшла до гри
    Коли заходжу до гри, бачу таку картину:
    На кухні стоїть 2 співробітники СБУ і переді мною стоїть сам Юрій, який мене закував в кайданки.

Квартира не моя. Власником є мій друг, Влад Щасливий, який на тот момент навіть у грі не було. Тобто, якби я навіть і хотіла, я б їх не змогла впустити.

З цього всього випливає підсумок того, що вони зайшли до квартири за допомоги адміністрації. А це значить, що вони це зробили не за РП процесом.
  4. Докази (скріншот/відео):
    1705189060545.png
    1705189125788.png
  5. Дата порушення: 14.01.2024

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю шановна адміністрація! Хочу зауважити що на данну особу було відкрито кримінальну справу,відповідно до цего потрібно було провести дії з затриманням порушниці!

Так як адміністрація може допомогати в слідстві а саме пошуку особи відповідно до пункту 5) Група яка проводить затримання звинуваченого може запросити допомогу адміністрації у пошуку її місця перебування, відігравши необхідну RP ситуацію для цього.
Проведення судових справ та конвоювання.
Данну особу намагались рошукати так як була інформація що вона десь у квартирі.Після пару годин пошуків я дійшов до висновку що гравець Надія Щаслива перебуває не в себе в квартирі, а підселина до когось (це ми бачимо по скріншотах самого гравця які є в скарзі)
Тому зрозуміло що ми б не потрапили до квартири ніяк! Та і в ДС особа сказала що не хоче зустрітись.
Запросивши допомогу адміністрації, ми відіграли все рп для взламування двері та зайшли до квартири.
Тому не бачу як і від нас порушень так і від адміністратора!

Прикріплюю свій відео доказ: тик
Тайм код 5:48 перебуваємо біля підїзду,5:17 до 11:39 починаю відігровку Рп злому дверей.
Тайм код 11:47 по рп зламавши квартиру,адміністратор ТПехає нас до неї.

----------------------------------------------------------------​

Майор НПУ м.Х [25.08.2023 - 07.09.2023]
Служба Безпеки України [05.12.2023 - xx.xx.xxxx]
Майор СБУ м.К [12.12.2023 - 12.12.2023]
Підполковник СБУ м.К [ 12.12.2023 - xx.xx.xxxx]
Начальник ДБР [12.12.2023.- xx.хх.хххх]

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний Гравець
Порушень з боку працівників СБУ не виявлено. Все було відіграно по РП
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі