Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВідмовленоСБУ К // Юра Задверняк, Андрій Зільбер, 51817 // нон рп дії
Нікнейм гравця: Юра Задверняк, Андрій Зільбер, 51817
Особистий нікнейм: Надія Щаслива
Суть скарги: Я продавала зброю на ЦР без ліцензії 12.01.2024. До мене підійшов чоловік та почав розпитувати про зброю ( справжня чи играшкова, підробка і тд) я йому відповіла, що вибила її з рулетки ( за пей дей). Він купив 5 шт і потів закував мене у кайданки і повіз до СБУ Київа.
Сьогодні мені в діскорд пише підполковник СБУ Київа Юрій Задверяк, щоб ми зустрілися і щоб він виписав на мене кримінальну справу. Але, якщо враховувати, те, що я в грі по РП не знала про це, то я:
1. не знала хто він такий
2. не знала, що на мене відкрито кримінальну справу
Сьогодні вночі, він мені знову пише, щоб я зайшла до гри
Коли заходжу до гри, бачу таку картину:
На кухні стоїть 2 співробітники СБУ і переді мною стоїть сам Юрій, який мене закував в кайданки.
Квартира не моя. Власником є мій друг, Влад Щасливий, який на тот момент навіть у грі не було. Тобто, якби я навіть і хотіла, я б їх не змогла впустити.
З цього всього випливає підсумок того, що вони зайшли до квартири за допомоги адміністрації. А це значить, що вони це зробили не за РП процесом.
Вітаю шановна адміністрація! Хочу зауважити що на данну особу було відкрито кримінальну справу,відповідно до цего потрібно було провести дії з затриманням порушниці!
Так як адміністрація може допомогати в слідстві а саме пошуку особи відповідно до пункту 5) Група яка проводить затримання звинуваченого може запросити допомогу адміністрації у пошуку її місця перебування, відігравши необхідну RP ситуацію для цього.
Проведення судових справ та конвоювання.
Данну особу намагались рошукати так як була інформація що вона десь у квартирі.Після пару годин пошуків я дійшов до висновку що гравець Надія Щаслива перебуває не в себе в квартирі, а підселина до когось (це ми бачимо по скріншотах самого гравця які є в скарзі)
Тому зрозуміло що ми б не потрапили до квартири ніяк! Та і в ДС особа сказала що не хоче зустрітись.
Запросивши допомогу адміністрації, ми відіграли все рп для взламування двері та зайшли до квартири.
Тому не бачу як і від нас порушень так і від адміністратора!
Прикріплюю свій відео доказ: тик
Тайм код 5:48 перебуваємо біля підїзду,5:17 до 11:39 починаю відігровку Рп злому дверей.
Тайм код 11:47 по рп зламавши квартиру,адміністратор ТПехає нас до неї.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.