Розглянуто "СБУ Х. / Євген Панфілов / Оск. батьків, оск. гравців, неадекват "

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Нікнейм гравця: Євген Панфілов

Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко

Суть скарги:
1. Образи батьків в грубій формі
2. Образи
гравців в грубій формі
3. Неадекватна поведінка
у формі СБУ, порушення статуту СБУ і т.д

Докази (скріншот/відео):
1)

2)

3)

Дата порушення:
(1) 19.08.2023 1:03
(2)18.08.2023 1:07 21 сек
(3) 19.08.2023 1:33 .

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Шановна Адміністрація, прошу прийняти до уваги наступну інформації!

Відео-доказ №1 - Данної скарги було надано без запису мікрофону заявника скарги, де я спостерігав образи в мою сторону. для того щоб запобігти покарання в свою сторону, громадянин вимкнув запис свого мікрофону. А на підставі того, що данний громадянин провокував мою агресії, прошу прийняти до уваги те, що мої образи були вимушеними, через те, що громадянин почав мене провокувати і зачепати мої особисті сімейній цінності.
P.S. Нажаль я не почув жодної образи Батьків, було чутно лише образи громадянина, що грозить лише Mute для гравця "Євген Панфілов 113308"

Відео/фото - доказ №2 - Панове Адміністратори. А підкажіть будь ласка, з якого моменту відео-доказом рахується відео та фото, де фактично немає фактичної особи, яка ображає автора скарги. Я вважаю, що якщо я буду зацікавленою особою, я можу створити ідентичний аккаунт для провокації, щоб зробити з не зацікавленої особи непорозуміння "Козла отпущения". Я вважаю, що данна скарга не являється фактичною, оскільки немає прямого доказу, що на відео та аудіо запису присутній мій аккаунт, мій голос, а також особисто кажучи моя особа, а не уявні зловмистники з таким же ніком в Discord. На відео не було зображено основної Ip-адреси співрозмовника, в результаті чого неможливо достовірно сказати, що дійсно я та мій голос чути на відео-доказі, а не використання Сторонньої аппаратури та програмного забезпечення!

Фото-доказ №3 - Фото особистих повідомлень, не є дійсним доказом, листування між дійними особами непорозуміння.
На фото зображено фейковий аккаунт для того щоб мене підставити!

Підкажіть будь ласка: "Чому ім'я аккаунту громадянина на форумі відрізняється від ім'я на сервері"?
Я вважаю це частковим порушенням використання скарг форуму!)

Останнє редагування:
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Шановна Адміністрація, прошу прийняти до уваги наступну інформації!

Відео-доказ №1 - Данної скарги було надано без запису мікрофону заявника скарги, де я спостерігав образи в мою сторону. для того щоб запобігти покарання в свою сторону, громадянин вимкнув запис свого мікрофону. А на підставі того, що данний громадянин провокував мою агресії, прошу прийняти до уваги те, що мої образи були вимушеними, через те, що громадянин почав мене провокувати і зачепати мої особисті сімейній цінності.

Відео/фото - доказ №2 - Панове Адміністратори. А підкажіть будь ласка, з якого моменту відео-доказом рахується відео та фото, де фактично немає фактичної особи, яка ображає автора скарги. Я вважаю, що якщо я буду зацікавленою особою, я можу створити ідентичний аккаунт для провокації, щоб зробити з не зацікавленої особи непорозуміння "Козла отпущения". Я вважаю, що данна скарга не являється фактичною, оскільки немає прямого доказу, що на відео та аудіо запису присутній мій аккаунт, мій голос, а також особисто кажучи моя особа, а не уявні зловмистники з таким же ніком в Discord. На відео не було зображено основної Ip-адреси співрозмовника, в результаті чого неможливо достовірно сказати, що дійсно я та мій голос чути на відео-доказі, а не використання Сторонньої аппаратури та програмного забезпечення!

Фото-доказ №3 - Фото особистих повідомлень, не є дійсним доказом, листування між дійними особами непорозуміння.
На фото зображено фейковий аккаунт для того щоб мене підставити!

Підкажіть будь ласка: "Чому ім'я аккаунту громадянина на форумі відрізняється від ім'я на сервері"?
Я вважаю це частковим порушенням використання скарг форуму!)
Ось ще приклад "адекватності"

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Ось ще приклад "адекватності"
1) Полудурок - значення слова, коли громадянина вважаєшь людиною, у якої недостатня кількість розуму для того, щоб зрозуміти сутність певних обставин в зв'язку з інтелектуальної не вихованістю.
2) Скрін-шот особистих повідолень - не є доказом ігрового правопорушення!

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
Євген Панфілов оск батьків людина яка намагається показати що вона адекватана перед адміністрацією прошу переглянути якщо комусь цікаво

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
Ще один фрапс дуже жорсткий без доказів але по його голосу зрозуміло хто це каже Євген Панфілов жорстка образа батьків

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Євген Панфілов оск батьків людина яка намагається показати що вона адекватана перед адміністрацією прошу переглянути якщо комусь цікаво
Особисті листування, а також особистий конфеденційний дзвінок, за участі інших осіб, які не повинні мати жодного відношення до автора данної скарги, не мають жодного юридичного, фізичного, або інформативного доказу, у звʼязку з тим, що данний доказ не являється ні одним фактично, юридично або фізично підтвердженим доказом правопорушення громадянина «Євгена Панфілова». На Москальському, основному каналі гри WOT (World of Tanks), в особистих повідомленнях громадян, які мают нецензурне спілкування з гравцями ЄрЄфії, де є образи, але вони нікого не стосуються. Також і у нас, особисті повідомлення - це особисте, публічні образи - це публічне, це являється публічної образою. А те, що я кажу людині в особисті повідомлення - це являється моєю особистою інформацією, яка не підлягає розголошеню. А в разі розголошення моєї особистої інформації маю право звернутися то відповідних служб за статею 182 ККУ, а саме: незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, розповсюдження конфіденційної інформації про особу або незаконну зміну такої інформації.

Останнє редагування:

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Ще один фрапс дуже жорсткий без доказів але по його голосу зрозуміло хто це каже Євген Панфілов жорстка образа батьків
Накладання будь якого аудіо-запису на будь який відео-запис являється не дійснийм, через те, що використовуючи велику кіл-сть допоміжного програмного забезпечення можливо накласти будь який штучно створенний аудіо-запис голосу накласти, на будь-який відео-запис, що може бути прямим втучно створенним, імітуюче-підставним відео-доказом того, що дійсно я проводив бесіду з данними громадянами.
В зв'язву з використанням стороннього ПЗ, вважаю необхідним покарати осіб, які мали спроби заморити моє чесне ім'я.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, скарга на розгляді.
Оскільки скарга потребує детального розбору, розглянута вона буде протягом 24 годин.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
За наданими доказами можу винести вердикт.
Гравець Євген Панфілов [113308] отримає покарання у вигляді блокування облікового запису терміном на 27 діб.
За наступними пунктами правил серверу:

Образа гравців, Згадування родичів у негативному контексті, Образи родичів(Батьків).
Також мною було прийняте рішення про звільнення даного гравця з держ.організації "СБУ м.Харків", з подальшим занесенням до загального чорного списку державних організацій терміном на 6 місяців(182 доби.).
Розглянуто.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі