Шановна Адміністрація, прошу прийняти до уваги наступну інформації!
Відео-доказ №1 - Данної скарги було надано без запису мікрофону заявника скарги, де я спостерігав образи в мою сторону. для того щоб запобігти покарання в свою сторону, громадянин вимкнув запис свого мікрофону. А на підставі того, що данний громадянин провокував мою агресії, прошу прийняти до уваги те, що мої образи були вимушеними, через те, що громадянин почав мене провокувати і зачепати мої особисті сімейній цінності.
P.S. Нажаль я не почув жодної образи Батьків, було чутно лише образи громадянина, що грозить лише Mute для гравця "Євген Панфілов 113308"
Відео/фото - доказ №2 - Панове Адміністратори. А підкажіть будь ласка, з якого моменту відео-доказом рахується відео та фото, де фактично немає фактичної особи, яка ображає автора скарги. Я вважаю, що якщо я буду зацікавленою особою, я можу створити ідентичний аккаунт для провокації, щоб зробити з не зацікавленої особи непорозуміння "Козла отпущения". Я вважаю, що данна скарга не являється фактичною, оскільки немає прямого доказу, що на відео та аудіо запису присутній мій аккаунт, мій голос, а також особисто кажучи моя особа, а не уявні зловмистники з таким же ніком в Discord. На відео не було зображено основної Ip-адреси співрозмовника, в результаті чого неможливо достовірно сказати, що дійсно я та мій голос чути на відео-доказі, а не використання Сторонньої аппаратури та програмного забезпечення!
Фото-доказ №3 - Фото особистих повідомлень, не є дійсним доказом, листування між дійними особами непорозуміння.
На фото зображено фейковий аккаунт для того щоб мене підставити!
Підкажіть будь ласка: "Чому ім'я аккаунту громадянина на форумі відрізняється від ім'я на сервері"?
Я вважаю це частковим порушенням використання скарг форуму!)