Тарас Борщук, бажаю здоров'я.
1)
Я вийшов з СБУ гравець Нікіта Українець вдарив тайзером без причини цього небуло зафіксовано,потім заарештували за непідкору хоча несказали де червона зона не обяснили що таке червона зона та непоказали де червона зона(тайм 1:44)
Правила перебування біля режимної території
У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.
Ці правила є загальнообов'язковими для всіх громадян Області, що знаходяться на обумовленій території.
Їх незнання не звільняє особу від відповідальності.
2)
потім гравець Стас Черкасов затикав мені рота(тайм 4:59) , а потім засунув кляп(тайм 6:43),з годом гравець Іван пасл знайшов в кармані заборонені речі і не сказав що за речі він знайшов(тайм 5:35)
В даному випадку ви перетягували РП ситуацію на свою сторону
"Документи в трусах в потаємній кишені" Щодо обшуку то все в рамках закону, Кляп вам одягнули бо ви спеціально провокували.
3)
потім коли превезли в НПУ викликали адвоката(ну я невпевнений що вони його викликали) непройшло й 3 хвилини вони мене посадили хоча як мінімум треба,потім дали розшук не по причині а дали стать взагалі спроба дати хабарь посадовій людині.
Вам був викликаний адвокат, так як не вийшли на зв'язок вас помістили в КПЗ.
Також в ваших діях було порушення non RP дії а саме ви говорили з кляпом в роті. Що до виданої статі то вам видали 3,6 за зберігання незаконних речовин а те, що там пише це баг системи.
4)
Та местамі гравецьНікита Українець упоминав рідних (якщо передевитись повністю докази він упоминав рідних 2-3 рази) Такі дії не припустимі для працівника СБУ, тому ще до того як ви написали скаргу адміністрація видала мут і
він отримав догану.