Схвалено СБУ Х/Нікіта Українець,Стас Черкасов,Іван пасл./Порушували правила

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лис 2022
Дописи
69
Реакції
43
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Нікита Українець,Стас Черкасов,Іван пасл
  2. Особистий нікнейм:Тарас Борщук
  3. Суть скарги:Я вийшов з СБУ гравець Нікіта Українець вдарив тайзером без причини цього небуло зафіксовано,потім заарештували за непідкору хоча несказали де червона зона не обяснили що таке червона зона та непоказали де червона зона(тайм 1:44),потім гравець Стас Черкасов затикав мені рота(тайм 4:59) , а потім засунув кляп(тайм 6:43),з годом гравець Іван пасл знайшов в кармані заборонені речі і не сказав що за речі він знайшов(тайм 5:35),потім коли превезли в НПУ викликали адвоката(ну я невпевнений що вони його викликали) непройшло й 3 хвилини вони мене посадили хоча як мінімум треба,потім дали розшук не по причині а дали стать взагалі спроба дати хабарь посадовій людині.Та местамі гравецьНікита Українець упоминав рідних (якщо передевитись повністю докази він упоминав рідних 2-3 рази)
  4. Докази (скріншот/відео):відео,Докази що видали статью не по темі
  5. Дата порушення:15.07.23 18:36-18:48

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Тарас Борщук, бажаю здоров'я.
1) Я вийшов з СБУ гравець Нікіта Українець вдарив тайзером без причини цього небуло зафіксовано,потім заарештували за непідкору хоча несказали де червона зона не обяснили що таке червона зона та непоказали де червона зона(тайм 1:44)
Правила перебування біля режимної території
У цьому документі докладно описана вся територія головного управління та рамки дозволеної поведінки для всіх осіб, перебуваючи на цій території.
Ці правила є загальнообов'язковими для всіх громадян Області, що знаходяться на обумовленій території. Їх незнання не звільняє особу від відповідальності.
2) потім гравець Стас Черкасов затикав мені рота(тайм 4:59) , а потім засунув кляп(тайм 6:43),з годом гравець Іван пасл знайшов в кармані заборонені речі і не сказав що за речі він знайшов(тайм 5:35)
В даному випадку ви перетягували РП ситуацію на свою сторону "Документи в трусах в потаємній кишені" Щодо обшуку то все в рамках закону, Кляп вам одягнули бо ви спеціально провокували.
3) потім коли превезли в НПУ викликали адвоката(ну я невпевнений що вони його викликали) непройшло й 3 хвилини вони мене посадили хоча як мінімум треба,потім дали розшук не по причині а дали стать взагалі спроба дати хабарь посадовій людині.
Вам був викликаний адвокат, так як не вийшли на зв'язок вас помістили в КПЗ. Також в ваших діях було порушення non RP дії а саме ви говорили з кляпом в роті. Що до виданої статі то вам видали 3,6 за зберігання незаконних речовин а те, що там пише це баг системи.
4) Та местамі гравецьНікита Українець упоминав рідних (якщо передевитись повністю докази він упоминав рідних 2-3 рази) Такі дії не припустимі для працівника СБУ, тому ще до того як ви написали скаргу адміністрація видала мут і він отримав догану.

Реєстрування
8 Лис 2022
Дописи
69
Реакції
43
Бали
21
Та як я провакував ваших співробітникі якщо гравець кий мене заарештовував зімною не розмовляв?

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Бажаю здоров'я Ігор Ронський чи можу я переглянути якусь фіксацію що мені дійсно викликали адвоката?
СБУ не надає адвокатів, але в даному випадку працівник зв'язався з мерією і ніхто не вийшов на зв'язок.
Доказів не має, але я особисто бачив в чаті як викликали.
Ваша провокація полягає в тому, що вас один раз вивели з ГУ (і вас не затримали) а ви дальше розказуєте де зони, потім ситуація з паспортом і т. д.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Нікіта Українець отримує покарання: NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.),
стосовно згадування батьків покарання було видано.

Гравець Тарас Борщук отримує покарання:
NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.), а також РП в свою сторону - (/jail 30 хвилин).
Гравець Іван Пасл отримує покарання:
NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.).
З гравцем Стас Черкасов та Іван Пасл буде проведено розмову.

Стосовно зон СБУ - ознайомтесь на держ.порталі, інформація є у відкритому доступі,
але Вас просили її покинути, не одноразово.
Стосовно статті - були виписані коректно, з найменуваннями можете ознайомитись
на держ.порталі, інформація також є у відкритому доступі.

Схвалено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі