Люсьєн Грівз
sapiens dominabitur astris.
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ЗАЧИНЕНО.
Дата відкриття: 31.01.2024.
Головний слідчий: Люсьєн Грівз.
Слідча група: Люсьєн Грівз.
ОПИС
30 січня 2024 року о 21:55, я, Генерал Служби Безпеки України м.Київ, перебуваючи на службі та у службовому автомобілі СБУ м.Київ з проблесковими маячками, був підрізаний та зупинений автомобілем Mercedes-Benz W124 E500 білого кольору без держ.номерів. Після декількох попереджень автомобіль з підозрілими людьми продовжував мене переслідувати та пропонувати "домовитись по хорошому", з контексту їх слів я зрозумів що вони хотіли мене пограбувати та погрожували фізичної розправою, ці висловлювання, як далі з'ясувалось, поступали від громадянина Дениса Белова. Після цього я увімкнув боді-камеру та почав застосовувати превентивні заходи, в тому числі поверхневу перевірку осіб та автомобіля, на якому не було держ.номерів а у водія не було документів на автомобіль. Під час проведення мною відповідних заходів - громадянин Іван Януковичов декілька разів вдарив мене кулаком, не дивлячись на висунуті мною вимоги цього не робити.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Денис Белов.
Статус: Заарештований.
Додаткова інформація: Коротка зачіска, кожана куртка.
Іʼмя: Іван Януковичов.
Статус: Заарештований.
Додаткова інформація: Лисина, татуювання "Хрест" на правій руці.
ДОКАЗИ
Доказ №0001.
Доказ №0002.
Доказ №0003.
Доказ №0004.
Доказ №0005.
Доказ №0006.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
30 січня о 21:55 громадяни Д.Белов та І.Януковичов скоїли злочини, перебачені статтею 4 ККУ та статтею 7 ККУ, погрожуючи та напавши на державного службовця, після спроби затримання підозрювані втекли, мною було прийнято рішення не відкривати вогонь, натомість відкрити кримінальну справу за фактами вищевикладених правопорушень.
Доказ №0001.
31 січня о 20:43 розшукуваних було затримано оперативною групою СБУ м.Київ, після чого доставлено до НПУ м.Київ для проведення слідчих дій.
Доказ №0006.
31 січня, в проміжок часу з 20:50 до 21:15 слідство пояснювало підозрюваним причини їх затримання та запропонувало надати свідчення. Один з підозрюваних відмовився від допиту, інший заснув перед початком його проведення, що слідство розцінило як відмову від допиту.
Доказ №0002.
Доказ №0003.
31 січня, о 21:20 підозрюваних було заарештовано та поміщено під варту до вироку суду.
Доказ №0004.
Доказ №0005.
01 січня, о 20:27 кримінальну справу було закрито та передано в архів з подальшою передачею до суду.
Останнє редагування: