Схвалено СБУ м.Київ | №31012024 | Напад на державного службовця | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ЗАЧИНЕНО.
Дата відкриття: 31.01.2024.
Головний слідчий: Люсьєн Грівз.
Слідча група: Люсьєн Грівз.

ОПИС

30 січня 2024 року о 21:55, я, Генерал Служби Безпеки України м.Київ, перебуваючи на службі та у службовому автомобілі СБУ м.Київ з проблесковими маячками, був підрізаний та зупинений автомобілем Mercedes-Benz W124 E500 білого кольору без держ.номерів. Після декількох попереджень автомобіль з підозрілими людьми продовжував мене переслідувати та пропонувати "домовитись по хорошому", з контексту їх слів я зрозумів що вони хотіли мене пограбувати та погрожували фізичної розправою, ці висловлювання, як далі з'ясувалось, поступали від громадянина Дениса Белова. Після цього я увімкнув боді-камеру та почав застосовувати превентивні заходи, в тому числі поверхневу перевірку осіб та автомобіля, на якому не було держ.номерів а у водія не було документів на автомобіль. Під час проведення мною відповідних заходів - громадянин Іван Януковичов декілька разів вдарив мене кулаком, не дивлячись на висунуті мною вимоги цього не робити.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Денис Белов.
Статус: Заарештований.
Додаткова інформація: Коротка зачіска, кожана куртка.

Іʼмя: Іван Януковичов.
Статус: Заарештований.
Додаткова інформація: Лисина, татуювання "Хрест" на правій руці.

ДОКАЗИ

Доказ №0001.
Доказ №0002.
Доказ №0003.
Доказ №0004.
Доказ №0005.
Доказ №0006.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
30 січня о 21:55 громадяни Д.Белов та І.Януковичов скоїли злочини, перебачені статтею 4 ККУ та статтею 7 ККУ, погрожуючи та напавши на державного службовця, після спроби затримання підозрювані втекли, мною було прийнято рішення не відкривати вогонь, натомість відкрити кримінальну справу за фактами вищевикладених правопорушень.
Доказ №0001.

31 січня о 20:43 розшукуваних було затримано оперативною групою СБУ м.Київ, після чого доставлено до НПУ м.Київ для проведення слідчих дій.
Доказ №0006.

31 січня, в проміжок часу з 20:50 до 21:15 слідство пояснювало підозрюваним причини їх затримання та запропонувало надати свідчення. Один з підозрюваних відмовився від допиту, інший заснув перед початком його проведення, що слідство розцінило як відмову від допиту.

Доказ №0002.
Доказ №0003.

31 січня, о 21:20 підозрюваних було заарештовано та поміщено під варту до вироку суду.

Доказ №0004.
Доказ №0005.

01 січня, о 20:27 кримінальну справу було закрито та передано в архів з подальшою передачею до суду.

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
31/01/24.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Генерал Служби безпеки України м.Київ - Люсьєн Грівз, доповідаю про те, що: 31.01.24 о 21:55, перебуваючи на службі та у службовому автомобілі СБУ м.Київ з проблесковими маячками, був підрізаний та зупинений автомобілем Mercedes-Benz W124 E500 білого кольору без держ.номерів. Після декількох попереджень автомобіль з підозрілими людьми продовжував мене переслідувати та пропонувати "домовитись по хорошому", з контексту їх слів я зрозумів що вони хотіли мене пограбувати та погрожували фізичної розправою, ці висловлювання, як далі з'ясувалось, поступали від громадянина Дениса Белова. Після цього я увімкнув боді-камеру та почав застосовувати превентивні заходи, в тому числі поверхневу перевірку осіб та автомобіля, на якому не було держ.номерів а у водія не було документів на автомобіль. Під час проведення мною відповідних заходів - громадянин Іван Януковичов декілька разів вдарив мене кулаком, не дивлячись на висунуті мною вимоги цього не робити.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, порушую кримінальну справу за фактом злочинів, передбачених статтею 4 ККУ, статтею 7 ККУ

Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз
Підпис: L.Greaves

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
31/01/24.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал Служби безпеки України м.Київ - Люсьєн Грівз, розглянувши повідомлення про злочин №31012024

ВСТАНОВИВ:

Перебуваючи на службі та у службовому автомобілі СБУ м.Київ з проблесковими маячками, я був підрізаний та зупинений автомобілем Mercedes-Benz W124 E500 білого кольору без держ.номерів. Після декількох попереджень автомобіль з підозрілими людьми продовжував мене переслідувати та пропонувати "домовитись по хорошому", з контексту їх слів я зрозумів що вони хотіли мене пограбувати та погрожували фізичної розправою, ці висловлювання, як далі з'ясувалось, поступали від громадянина Дениса Белова. Після цього я увімкнув боді-камеру та почав застосовувати превентивні заходи, в тому числі поверхневу перевірку осіб та автомобіля, на якому не було держ.номерів а у водія не було документів на автомобіль. Під час проведення мною відповідних заходів - громадянин Іван Януковичов декілька разів вдарив мене кулаком, не дивлячись на висунуті мною вимоги цього не робити.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочинв, передбачених статтею 4 ККУ, статтею 7 ККУ.

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених статтею 4 ККУ, статтею 7 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
31/01/24.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, 31 січня 2024 року, засвідчую, що підозрювані відмовились від допиту.

Ім'я та прізвище допитуваного: Іван Януковичов
Дата народження: 20/01/1991
Місце проживання: Харків
Громадянство: Українське

Ім'я та прізвище допитуваного: Денис Белов
Дата народження: Невідомо
Місце проживання: Невідомо
Громадянство: Українське

Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України допит було зупинено одразу після відповідного запиту підрозрюваного, у випадку Дениса Белова, який заснув перед початком проведення допиту, його дії слідство розцінило як відмову від дачі свідчень. після чого їх було переміщено в ізолятор до вироку суду.
(a) Відеоматеріал №1:
video
(b) Відеоматеріал №2: video

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
31/01/24.

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваних та взяття під варту

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 31 січня 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Івана Януковичова було заарештовано та взято під варту.

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 31 січня 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Дениса Белова було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video
(b) Відеоматеріал №2: video
(c) Відеоматеріал №3: video

Останнє редагування:

Люсьєн Грівз

Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
JZPLTMQ.gif

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
01/02/24.
ПОСТАНОВА
про закриття та передачу справи в архів

Я, Генерал СБУ м.Київ - Люсьєн Грівз, розглянувши матеріали кримінальної справи №31012024 та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:
Є достатні підстави закриття кримінальної справи. Виходячи з вищевикладеного

ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальну справу №31012024 та передати до архіву з подальшою передачею до суду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі