Розглянуто СБУ порушує

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрій Грант

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
149
Реакції
65
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Дмитрій Грант
2. Нікнейм порушника: Максим Вейв 96502 / Дмитро Даркс 111457
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація. Дивіться із чого все почалось, я взяв поломану автівку яка стояла без Аварійок, не по Правилам ПДР, можна сказати між Роботою Будівельника, та Штрафмайданчиком Л. Берега Київа, справа стояла у стовбі, та віз до ГУНПУ К.
(Прикріпив відео де було Авто, від 00:25) "Мій Годинник спішить на одну годину на ПК, тому на першому відео, час 00:08"
Давайте перейдемо до суті скарги "Відео доказ" - я їхав, і нікого не трогав, та від 01:23 Максим Вейв (моя думка), говорив: "Шановгий у Вас все добре?", тепер питання, як він говорив, без РП? Чому не Зупинили, не запитали? Та не озвучили законних підстав. Та + Перешкода Роботі Евакуатора? А там на Вашу думку.
Примітка: Я відремонтував, та поїхав далі. (Ну не буду брати до уваги, що у них і так був можливо порушник)
Порушення від Максима Вейва по моїй думці, початок від 01:22:
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.22.
Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Також по моїй думці він їхав під кінець без накату та стріляв, прошу будь-ласка запросити відео-фіксацію.
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Порушення від Дмитра Даркса по моїй думці:
Навіщо казати: "Тіп, я тєбя сєйчяс закафаю, ушол от сюда", це типу поважне ставлення до гравців? Якщо так, то я щось не знаю...
Хотілось би запитати у нього, можливо також була стрільба і від нього, що є порушенням правил Держ. Орг. - 2.15, 2.22. Та FD, Dm Car.
Та дозволено на зміні Розмовляти на Укр. Мові, або суржиком, а там можливо і був Суржик. (Це є моєю Думкою)
Прошу вас запросити повну відео-фіксацію із сторони Максима Вейва, та Дмитра Даркса.
Дякую за Увагу)

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео де взяв Авто | Відео доказ
6. Дата порушення: 08.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,595
Реакції
1,670
Бали
253
Вітаю
Через те що на скарзі не видно хто саме по вам почав стріляти, а працівника СБУ давно немає у фракції пропоную видати вам моральну компенсацію. Зверніться до мене в ЛС на форумі для отримання та вкажіть номер карти.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі