Розглянуто СБУ порушує

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрій Грант

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Чер 2025
Дописи
153
Реакції
69
Бали
217
1. Ваш нікнейм: Дмитрій Грант
2. Нікнейм порушника: Максим Вейв 96502 / Дмитро Даркс 111457
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація. Дивіться із чого все почалось, я взяв поломану автівку яка стояла без Аварійок, не по Правилам ПДР, можна сказати між Роботою Будівельника, та Штрафмайданчиком Л. Берега Київа, справа стояла у стовбі, та віз до ГУНПУ К.
(Прикріпив відео де було Авто, від 00:25) "Мій Годинник спішить на одну годину на ПК, тому на першому відео, час 00:08"
Давайте перейдемо до суті скарги "Відео доказ" - я їхав, і нікого не трогав, та від 01:23 Максим Вейв (моя думка), говорив: "Шановгий у Вас все добре?", тепер питання, як він говорив, без РП? Чому не Зупинили, не запитали? Та не озвучили законних підстав. Та + Перешкода Роботі Евакуатора? А там на Вашу думку.
Примітка: Я відремонтував, та поїхав далі. (Ну не буду брати до уваги, що у них і так був можливо порушник)
Порушення від Максима Вейва по моїй думці, початок від 01:22:
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.22.
Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Також по моїй думці він їхав під кінець без накату та стріляв, прошу будь-ласка запросити відео-фіксацію.
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Порушення від Дмитра Даркса по моїй думці:
Навіщо казати: "Тіп, я тєбя сєйчяс закафаю, ушол от сюда", це типу поважне ставлення до гравців? Якщо так, то я щось не знаю...
Хотілось би запитати у нього, можливо також була стрільба і від нього, що є порушенням правил Держ. Орг. - 2.15, 2.22. Та FD, Dm Car.
Та дозволено на зміні Розмовляти на Укр. Мові, або суржиком, а там можливо і був Суржик. (Це є моєю Думкою)
Прошу вас запросити повну відео-фіксацію із сторони Максима Вейва, та Дмитра Даркса.
Дякую за Увагу)

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео де взяв Авто | Відео доказ
6. Дата порушення: 08.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,377
Реакції
2,045
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Через те що на скарзі не видно хто саме по вам почав стріляти, а працівника СБУ давно немає у фракції пропоную видати вам моральну компенсацію. Зверніться до мене в ЛС на форумі для отримання та вкажіть номер карти.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі