Зачинено СБУ |№308 | Стаття 32, Стаття 72, Стаття 97, Стаття 100 | КК Подільського Краю | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
54
Реакції
12
Бали
362
sbu-logo.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 23/05/2026.
Головний слідчий: Владислав Якименко.
Слідча група: Владислав Якимеко.

ОПИС

Сьогодні а саме о 9 годині 43 хвилині я їхав по мосту Правий берег Києва-Левий берег Києва, та став свідком ситуації як співробітники НПУ зупинили людину на мосту , я почав слідкувати за ними після чого вони почали таранати з заду транспортний засіб. Після чого вони опять його зупинили та таранили, потім вони відкрили вогонь і так 2 рази, вони не змогли затримати людину, після чого я затримав данну особу, та коли я у віділку ГУНПУ запитав працівників НПУ чи є у них докази порушення людини, вони надали мені докази коли приїхав я тоб-то фактично немає доказів порушення особи, після чого я затримав співробітників у віділку ГУНПУ, та покликав генерала та повідомив генерала що на даних співробітників буде відкрито кримінальне провадження.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Генріх Хардман.
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: Дані люди перебувають в Національній поліції України.

ДОКАЗИ

Доказ №001

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Підполковник СБУ - Владислав Якименко

Підпис:
7c2c250e-a8bb-4b03-a23a-e5fec4e9d9fb.png

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
54
Реакції
12
Бали
362
sbu-logo.png

Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
23/05/2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник Служби Безпеки України - Владислав Якименко, доповідаю про те, що: 23/05/2026 9:43,
Сьогодні а саме о 9 годині 43 хвилині я їхав по мосту Правий берег Києва-Левий берег Києва, та став свідком ситуації як співробітники НПУ зупинили людину на мосту , я почав слідкувати за ними після чого вони почали таранати з заду транспортний засіб. Після чого вони опять його зупинили та таранили, потім вони відкрили вогонь і так 2 рази, вони не змогли затримати людину, після чого я затримав данну особу, та коли я у віділку ГУНПУ запитав працівників НПУ чи є у них докази порушення людини, вони надали мені докази коли приїхав я тоб-то фактично немає доказів порушення особи, після чого я затримав співробітників у віділку ГУНПУ, та покликав генерала та повідомив генерала що на даних співробітників буде відкрито кримінальне провадження

ДОКУМЕНТАЦІЯ
Доказ №001
На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого Статтею 32, Статтею 72, Статтею 97, Статтею 100 ККУ

Підпис:

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
54
Реакції
12
Бали
362
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,
23/05/2026.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Підполковник СБУ Владислав Якименко, розглянувши повідомлення про злочин №308

ВСТАНОВИВ:

23/05/2026 9:43, Сьогодні а саме о 9 годині 43 хвилині я їхав по мосту Правий берег Києва-Левий берег Києва, та став свідком ситуації як співробітники НПУ зупинили людину на мосту , я почав слідкувати за ними після чого вони почали таранати з заду транспортний засіб. Після чого вони опять його зупинили та таранили, потім вони відкрили вогонь і так 2 рази, вони не змогли затримати людину, після чого я затримав данну особу, та коли я у віділку ГУНПУ запитав працівників НПУ чи є у них докази порушення людини, вони надали мені докази коли приїхав я тоб-то фактично немає доказів порушення особи, після чого я затримав співробітників у віділку ГУНПУ, та покликав генерала та повідомив генерала що на даних співробітників буде відкрито кримінальне провадження
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтями №32,72,97 та 100 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею №32,72,97 та 100 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Підпис:

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
54
Реакції
12
Бали
362
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,
23/05/2026.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка

Я, Підполковник СБУ Владислав Якименко, 05 місяця 2026 року, допитав підозрюваного у справі №308.

Ім'я та прізвище допитуваного: Генріх Хардман
Дата народження: 20-02-2000
Місце проживання:Київ
Громадянство:Українське
Місце роботи або навчання: Місце праці Національна Поліція
Контактний номер: 0983210276

Під час допиту вдалося встановити наступне: Мету затримання, людина зрозуміла що порушення, вдалося дізнатися що людина була за рулем та саме вона врізалась в транспортний засіб, та вдалося дізнатися що людина відкривала вогонь освідомленно.

Доказ №001
Підпис:

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
54
Реакції
12
Бали
362
sbu-logo.png

Подільський край, КИЇВ,
23/05/2026.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Підполковник СБУ - Владислав Якименко, розглянувши матеріали кримінальної справи №XXXX, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №XXXX на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі