Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ЗачиненоСБУ |№308 | Стаття 32, Стаття 72, Стаття 97, Стаття 100 | КК Подільського Краю | OPEN
Статус:ВІДКРИТО. Дата відкриття: 23/05/2026. Головний слідчий: Владислав Якименко. Слідча група: Владислав Якимеко.
ОПИС
Сьогодні а саме о 9 годині 43 хвилині я їхав по мосту Правий берег Києва-Левий берег Києва, та став свідком ситуації як співробітники НПУ зупинили людину на мосту , я почав слідкувати за ними після чого вони почали таранати з заду транспортний засіб. Після чого вони опять його зупинили та таранили, потім вони відкрили вогонь і так 2 рази, вони не змогли затримати людину, після чого я затримав данну особу, та коли я у віділку ГУНПУ запитав працівників НПУ чи є у них докази порушення людини, вони надали мені докази коли приїхав я тоб-то фактично немає доказів порушення особи, після чого я затримав співробітників у віділку ГУНПУ, та покликав генерала та повідомив генерала що на даних співробітників буде відкрито кримінальне провадження.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Генріх Хардман. Статус: На свободі. Додаткова інформація: Дані люди перебувають в Національній поліції України.
Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
23/05/2026.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Підполковник Служби Безпеки України - Владислав Якименко, доповідаю про те, що: 23/05/2026 9:43,
Сьогодні а саме о 9 годині 43 хвилині я їхав по мосту Правий берег Києва-Левий берег Києва, та став свідком ситуації як співробітники НПУ зупинили людину на мосту , я почав слідкувати за ними після чого вони почали таранати з заду транспортний засіб. Після чого вони опять його зупинили та таранили, потім вони відкрили вогонь і так 2 рази, вони не змогли затримати людину, після чого я затримав данну особу, та коли я у віділку ГУНПУ запитав працівників НПУ чи є у них докази порушення людини, вони надали мені докази коли приїхав я тоб-то фактично немає доказів порушення особи, після чого я затримав співробітників у віділку ГУНПУ, та покликав генерала та повідомив генерала що на даних співробітників буде відкрито кримінальне провадження
ДОКУМЕНТАЦІЯ
Доказ №001 На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого Статтею 32, Статтею 72, Статтею 97, Статтею 100 ККУ
Подільський край, КИЇВ,
23/05/2026.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Підполковник СБУ Владислав Якименко, розглянувши повідомлення про злочин №308
ВСТАНОВИВ:
23/05/2026 9:43, Сьогодні а саме о 9 годині 43 хвилині я їхав по мосту Правий берег Києва-Левий берег Києва, та став свідком ситуації як співробітники НПУ зупинили людину на мосту , я почав слідкувати за ними після чого вони почали таранати з заду транспортний засіб. Після чого вони опять його зупинили та таранили, потім вони відкрили вогонь і так 2 рази, вони не змогли затримати людину, після чого я затримав данну особу, та коли я у віділку ГУНПУ запитав працівників НПУ чи є у них докази порушення людини, вони надали мені докази коли приїхав я тоб-то фактично немає доказів порушення особи, після чого я затримав співробітників у віділку ГУНПУ, та покликав генерала та повідомив генерала що на даних співробітників буде відкрито кримінальне провадження
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтями №32,72,97 та 100 ККУ
ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею №32,72,97 та 100 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Подільський край, КИЇВ,
23/05/2026.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка
Я, Підполковник СБУ Владислав Якименко, 05 місяця 2026 року, допитав підозрюваного у справі №308.
Ім'я та прізвище допитуваного: Генріх Хардман
Дата народження: 20-02-2000
Місце проживання:Київ
Громадянство:Українське
Місце роботи або навчання: Місце праці Національна Поліція
Контактний номер: 0983210276
Під час допиту вдалося встановити наступне: Мету затримання, людина зрозуміла що порушення, вдалося дізнатися що людина була за рулем та саме вона врізалась в транспортний засіб, та вдалося дізнатися що людина відкривала вогонь освідомленно. Доказ №001
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.