Важливо СБУ | №331 | ст. 45.,57.2.,61.1 ККУ | OPEN

Марта Петрушка

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
395
Реакції
416
Бали
123
sbu-logo (1).png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 09/07/26.
Головний слідчий: Марта Петрушка.
Слідча група: Марта Петрушка.

ОПИС

06.07.2026 року я, генерал Служби безпеки України Марта Петрушка, перебуваючи поблизу будівлі ГУ НПУ у м. Києві, звернула увагу на двох підозрілих осіб, які поводилися неадекватно та висловлювалися на мою адресу із проявами сексистського характеру.
Згодом зазначені особи почали переслідувати мене. Скориставшись тим, що замки мого автомобіля були зламані, вони самовільно проникли до салону транспортного засобу. На мої неодноразові законні вимоги негайно залишити автомобіль вони не реагували та відмовлялися його покинути, при цьому висловлювали дивні та незрозумілі наміри щодо бажання «опинитися в лісі».
Після того як я розпочала рух транспортним засобом, намагаючись дістатися до свого чоловіка, зазначені особи почали застосовувати до мене фізичне насильство, розпускали руки, перешкоджали керуванню автомобілем та повністю ігнорували мої прохання і законні вимоги припинити свої протиправні дії.
У подальшому, після того як я чинила їм опір, зазначені особи знову виявили мене на одній із доріг та, переслідуючи, умисно здійснили таран мого автомобіля своїм транспортним засобом. Після зупинки автомобіля з транспортного засобу вийшла озброєна особа, яка відкрила стрілянину по моєму броньованому автомобілю, чим створила реальну загрозу моєму життю та здоров'ю.
Вважаю, що в діях зазначених осіб можуть міститися ознаки кримінальних правопорушень, передбачених Кримінальним кодексом України, зокрема незаконного проникнення до транспортного засобу, переслідування, хуліганства, умисного пошкодження майна, погроз життю та здоров'ю, а також інших злочинів, правову кваліфікацію яких прошу надати за результатами досудового розслідування.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Артем Темщик.
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: Відсутня.

ДОКАЗИ

Доказ №1, що свідчить про порушення 45,57.2,61.1 ККУ. [0:35] [3:37] [7:03]

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.

Генерал Головного управління
Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Марта Петрушка
Підпис:
Петрушка білий.png

Марта Петрушка

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
395
Реакції
416
Бали
123
sbu-logo (1).png

Подільсикй край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
09/07/26.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, генерал Служби безпеки України Марта Петрушка, доповідаю про те, що:

06.07.2026 о 21:34 поблизу будівлі ГУ НПУ у м. Києві я помітила двох підозрілих осіб, які поводилися неадекватно та висловлювалися на мою адресу із проявами сексистського характеру. Після цього вони почали переслідувати мене та, скориставшись пошкодженими замками мого автомобіля, незаконно проникли до його салону. На мої неодноразові законні вимоги залишити транспортний засіб вони відмовилися реагувати та продовжували перебувати всередині автомобіля.
Під час подальшого руху зазначені особи застосовували до мене фізичний вплив, перешкоджали керуванню транспортним засобом та ігнорували мої вимоги припинити протиправні дії.
Надалі, після того як мені вдалося залишити місце події, зазначені особи повторно виявили мене на дорозі та, переслідуючи, умисно здійснили таран мого автомобіля. Після зупинки транспортного засобу з автомобіля вийшла озброєна особа, яка відкрила стрілянину по моєму броньованому автомобілю, чим створила реальну загрозу моєму життю та здоров'ю.
Для встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, було проведено низку слідчих заходів.
09.07.2026 року з салону автомобіля було вилучено та зафіксовано сліди папілярних візерунків (відбитки пальців), які, за попередніми даними, належать підозрюваним особам. Крім того, зазначених осіб було зафіксовано на записах камер відеоспостереження, розташованих поблизу місця події, а також на відеозаписах, отриманих із відеореєстратора автомобіля.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация/Фотофіксація

Доказ №001 - Дактилоскопія з авто постраждалого.
Доказ №002 - Аналіз та визначення осіб з отриманих доказів через дактилоскопію.
Доказ №003 - Перевірка камер міста та визначення осіб.
Доказ №004 - Знаходження осіб в базі данних.
Доказ №005 - Експертиза, у ході якої підтверджено, що доказова база у вигляді кулі є справжньою.

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 45.,57.2.,61.1 ККУ.

Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Марта Петрушка

Підпис:
Петрушка білий.png

Марта Петрушка

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
395
Реакції
416
Бали
123
sbu-logo (1).png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
09/07/26.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, генерал Головного управління Служби безпеки України Марта Петрушка, розглянувши повідомлення про кримінальне правопорушення № 331, що надійшло від генерала Головного управління Служби безпеки України Марти Петрушки, а також матеріали проведеної перевірки,

ВСТАНОВИЛА:

06.07.2026 року поблизу будівлі ГУ НПУ у м. Києві генерал Головного управління Служби безпеки України Марта Петрушка виявила двох невстановлених осіб, які поводилися неадекватно та висловлювалися на її адресу із проявами сексистського характеру. Надалі зазначені особи почали переслідувати заявницю та, скориставшись пошкодженими замками її автомобіля, незаконно проникли до салону транспортного засобу. На неодноразові законні вимоги залишити автомобіль вони не реагували та відмовилися його покинути.
Під час подальшого руху транспортного засобу зазначені особи застосовували фізичний вплив щодо заявниці, перешкоджали керуванню автомобілем та ігнорували вимоги припинити протиправні дії.
У подальшому невстановлені особи повторно виявили заявницю на дорозі та, переслідуючи її, умисно здійснили таран автомобіля. Після зупинки транспортного засобу з автомобіля вийшла озброєна особа, яка відкрила стрілянину по броньованому автомобілю заявниці, чим створила реальну загрозу її життю та здоров'ю.
Для встановлення осіб, причетних до вчинення зазначених дій, було проведено низку слідчих заходів. 09.07.2026 року з салону автомобіля було вилучено та зафіксовано сліди папілярних візерунків. Крім того, ймовірних правопорушників було зафіксовано на записах камер відеоспостереження, розташованих поблизу місця події, а також на відеозаписах, отриманих із відеореєстратора автомобіля.
Зібрані під час перевірки матеріали вказують на наявність достатніх даних, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення та потребують проведення подальшого досудового розслідування.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 45.,57.2.,61.1 ККУ

ПОСТАНОВИЛА:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 45.,57.2.,61.1 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Марта Петрушка

Підпис:
Петрушка білий.png

Марта Петрушка

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
395
Реакції
416
Бали
123
sbu-logo (1).png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
09/07/26.
КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, генерал Головного управління Служби безпеки України, Марта Петрушка, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №331 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Артема Темщика.

Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Марта Петрушка

Підпис:
Петрушка білий.png

Марта Петрушка

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
395
Реакції
416
Бали
123
sbu-logo (1).png

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
09/07/26.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Генерал ГУСБ м.Київ - Марта Петрушка, розглянувши матеріали кримінальної справи №331, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИЛА:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИЛА:
1. Передати кримінальну справу №331 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Марта Петрушка

Підпис:
Петрушка білий.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі