- Реєстрування
- 24 Бер 2026
- Дописи
- 395
- Реакції
- 416
- Бали
- 123
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 09/07/26.
Головний слідчий: Марта Петрушка.
Слідча група: Марта Петрушка.
ОПИС
06.07.2026 року я, генерал Служби безпеки України Марта Петрушка, перебуваючи поблизу будівлі ГУ НПУ у м. Києві, звернула увагу на двох підозрілих осіб, які поводилися неадекватно та висловлювалися на мою адресу із проявами сексистського характеру.
Згодом зазначені особи почали переслідувати мене. Скориставшись тим, що замки мого автомобіля були зламані, вони самовільно проникли до салону транспортного засобу. На мої неодноразові законні вимоги негайно залишити автомобіль вони не реагували та відмовлялися його покинути, при цьому висловлювали дивні та незрозумілі наміри щодо бажання «опинитися в лісі».
Після того як я розпочала рух транспортним засобом, намагаючись дістатися до свого чоловіка, зазначені особи почали застосовувати до мене фізичне насильство, розпускали руки, перешкоджали керуванню автомобілем та повністю ігнорували мої прохання і законні вимоги припинити свої протиправні дії.
У подальшому, після того як я чинила їм опір, зазначені особи знову виявили мене на одній із доріг та, переслідуючи, умисно здійснили таран мого автомобіля своїм транспортним засобом. Після зупинки автомобіля з транспортного засобу вийшла озброєна особа, яка відкрила стрілянину по моєму броньованому автомобілю, чим створила реальну загрозу моєму життю та здоров'ю.
Вважаю, що в діях зазначених осіб можуть міститися ознаки кримінальних правопорушень, передбачених Кримінальним кодексом України, зокрема незаконного проникнення до транспортного засобу, переслідування, хуліганства, умисного пошкодження майна, погроз життю та здоров'ю, а також інших злочинів, правову кваліфікацію яких прошу надати за результатами досудового розслідування.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Артем Темщик.
Статус: На свободі.
Додаткова інформація: Відсутня.
ДОКАЗИ
Доказ №1, що свідчить про порушення 45,57.2,61.1 ККУ. [0:35] [3:37] [7:03]
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі.
Генерал Головного управління
Служби Безпеки України
по Подільському Краю
- Марта Петрушка