Марк Ліквід
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 192
- Реакції
- 245
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця:Олександр Цезарь
- Особистий нікнейм: Євген Мілевський
- Суть скарги: Отож вітаю шановна адміністрація хто читає дану скаргу, звертаю до вас з метою вирішення проблеми, сталося одне цікаве дійство гравець під ніком Олександр Цезарь який є працівником СБУ Д вирішив зайнятися словом гравців, це було неодноразово зроблено від даної особи, вона і в подальшому продовжує робити данні дії, також я являюся членом клану OLDSTAFF, даний працівник СБУ Д прийшов у наш клан просив вибачення за данні дії і знову ми повірили йому і дали людині шанс але як обернулася ця ситуація, дуже цікаво що Олександр Цезарь виходе з клану і знову в СБУ Д, доречі цитую слова Олександра коли він покидав клан «Ось ця ваша кантора буде вся закрита» отож в людини є особиста неприязнь щодо таких гравців як Євген Мілевський та Ярослав Новік, він вирішив по дрібницям писати скарги на форум. Я вважаю що це не нормальна поведінка працівника держ органів ті в загальному не належна поведінка самого гравця, дані дії повторювалися з його сторони неодноразово, його мета це стерти нас з лиця проекту, але ми всі люди і знаємо свою права і обовʼязки, ми будемо відстоювати свої права та принципи, отож я від свого лиця від лиця клану OLDSTAFF вимагаємо чесного вирішення даного питання!!!
- Докази (скріншот/відео): Скріни
- Дата порушення:21.03.2024