Відмовлено СЛИВ // О.ЦЕЗАРЬ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Олександр Цезарь
  2. Особистий нікнейм: Євген Мілевський
  3. Суть скарги: Отож вітаю шановна адміністрація хто читає дану скаргу, звертаю до вас з метою вирішення проблеми, сталося одне цікаве дійство гравець під ніком Олександр Цезарь який є працівником СБУ Д вирішив зайнятися словом гравців, це було неодноразово зроблено від даної особи, вона і в подальшому продовжує робити данні дії, також я являюся членом клану OLDSTAFF, даний працівник СБУ Д прийшов у наш клан просив вибачення за данні дії і знову ми повірили йому і дали людині шанс але як обернулася ця ситуація, дуже цікаво що Олександр Цезарь виходе з клану і знову в СБУ Д, доречі цитую слова Олександра коли він покидав клан «Ось ця ваша кантора буде вся закрита» отож в людини є особиста неприязнь щодо таких гравців як Євген Мілевський та Ярослав Новік, він вирішив по дрібницям писати скарги на форум. Я вважаю що це не нормальна поведінка працівника держ органів ті в загальному не належна поведінка самого гравця, дані дії повторювалися з його сторони неодноразово, його мета це стерти нас з лиця проекту, але ми всі люди і знаємо свою права і обовʼязки, ми будемо відстоювати свої права та принципи, отож я від свого лиця від лиця клану OLDSTAFF вимагаємо чесного вирішення даного питання!!!
7.34 Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану.
  1. Докази (скріншот/відео): Скріни
    IMG_2731.png
  2. Дата порушення:21.03.2024
    IMG_2732.png
    IMG_2733.png
    IMG_2734.png

Aндрій Горбань

Модераор 02 | Західна Україна
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
109
Реакції
61
Бали
33
Вітаю, переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Зливу зі сторони гравця не виявлено.
Щодо клану, була проведена спец- операція зі сторони СБУ Дніпра

Відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі