Розглянуто Серго Фараонов / прискіпливе ставлення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
114
Реакції
47
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм: Ян Булл
  3. Суть скарги:
1. Прискіпливе ставлення данного адміністратора до мене виражене в видачі покарань по даній темі. Я отрмую досить тривалий деморган за одиночний наїзд на людину, який відбувся з моєї необережності, а не навмисне. В той же час, людина яка навмисне і безпідставно здійснила вбивство (ДМ) отримала мінімальні терміни за своє порушення. Також адміністратор Серго уточнив що з моєї сторони "ДБ ЗЗ", а от те що мене ДМили в ЗЗ він нідде не вказав, хоча події відбувалися біля Автошколи і Тюнінг салону що є зеленими зонами. Також на відео добре чутно що в мою сторону була образа радних, а не спогади, і за це людина отримує теж мінімалку.

Відповідь на:
Що до образ:
На вашому відеодоказі чітко видно, що ви вмикали мікрофон та щось говорили.
На жаль, мені не відомо, чи були провокації, чи ще щось.
Якщо у вас є відеодоказ, де вас чути, переподайте скаргу.
По цій темі пояснюю що звук з моєї сторони не пишеться, так як програма записує всі звуки ПК (музика, спілкування в Disсord та інше), через які скарга може бути не прийнята, та/або можуть бути діалоги людей які не бажають публічності.
Думаю люди яких я образив можуть самі записати і відправити скаргу.
Якщо пану Серерго цікаво, то так, з моєї сторони були легкі образи гравців (нерви від втрати цінного грузу далекобійником через ДМ зі сторони гравців), але в них не було нічого про рідних чи хочаб наближеного до цієї теми. Також згідно вироку ЗГА ось тут :
згідно правил, заборонено відповідати гравцю порушенням на порушення.
2. Також аналогічна історія, коли згідно вироку в мене ухід в зелену зону з зеленої зони... та я отримую більше муту за куди легші образи і дії гравця не рахуються провокацією.

3. І також спотикаюсь об випадки коли адміністрація ігнорує репорт, або банально не бажає допомогти. Випадки коли я просив дістати фуру з текстур, провірити певних людей на чіти, чи дістати причеп який падав в воду, або за текстури. Нажаль ці моменти я не записував, так як свято вірив що це випадковість, але ці "випадковості", стаються все частіше.

4. Це закінчиться колись чи вже адміністрація почне судити справедливо, а не по особистій симпатії/неприязні? Чи мені нічого вже тут робити через те що в когось з гравців є друг в адміністрації ?

02.11.2025

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, шановний гравцю!
Переглянувши скаргу та відеодокази ще раз, можу сказати так:

1. ДМ - Вас убив гравець 28055. Ви та він перебували не в Зеленій зоні.
2. Образи батьків - На відео, яке ви надали, була лише згадка про батьків у негативному контексті.
3. ДБ / ЗЗ - Вибачаюся, що посадив вас на такий довгий термін. У мене було багато роботи, і я вписував числа навмання, рахуючи від найменшого до найбільшого терміну.
4. За грубі образи гравцям буде видано блокування або м’юти.

Наступного разу, коли подаєте скаргу, увімкайте мікрофон, щоб вас також було чути.

Приношу вибачення за незручності.

Очікуйте відповіді від
ГА / ЗГА.

Ян Булл

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
114
Реакції
47
Бали
33
Після подання цієї скарги Серго Фараонов почав переглядати скаргу, і добавляти покарання. Це пряме замітання слідів..

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідати порушенням на порушення - є також порушенням згідно правил Ukraine GTA. Ви вірно на це посилаєтесь і саме тому, враховуючи що ви вчинили наїзд в ЗЗ свідомо (це видно по відкату), адміністратор видав вам також відповідне покарання. Як і робиться під час розгляду скарг.
Що стосується замітання слідів - перерозгляд скарги після відповідного оскарження відбувається адміністратором в тій же темі до фінального вердикту. Тому це не є замітанням слідів чи блатом як у випадку з попередньою вашою скаргою на іншого адміністратора.
Дійсно, відсутність звуку на вашому відкаті не дає повної ситуації аби адміністратор міг неупереджено винести покарання. В налаштуваннях програм захоплення відео є опція "записувати звуки мікрофону", прохання на майбутнє її увімкнути.

Жодного упередженого ставлення до вас немає з боку адміністрації, як це було зазначено в попередній скарзі. Що стосується уважності розгляду скарг та реакції на репорти, хоч ми і маємо підвищене навантаження наразі - з адміністратором буде проведена розмова.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі