Ян Булл
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 114
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
- Особистий нікнейм: Ян Булл
- Суть скарги:
Відповідь на:
По цій темі пояснюю що звук з моєї сторони не пишеться, так як програма записує всі звуки ПК (музика, спілкування в Disсord та інше), через які скарга може бути не прийнята, та/або можуть бути діалоги людей які не бажають публічності.Що до образ:
На вашому відеодоказі чітко видно, що ви вмикали мікрофон та щось говорили.
На жаль, мені не відомо, чи були провокації, чи ще щось.
Якщо у вас є відеодоказ, де вас чути, переподайте скаргу.
Думаю люди яких я образив можуть самі записати і відправити скаргу.
Якщо пану Серерго цікаво, то так, з моєї сторони були легкі образи гравців (нерви від втрати цінного грузу далекобійником через ДМ зі сторони гравців), але в них не було нічого про рідних чи хочаб наближеного до цієї теми. Також згідно вироку ЗГА ось тут :
2. Також аналогічна історія, коли згідно вироку в мене ухід в зелену зону з зеленої зони... та я отримую більше муту за куди легші образи і дії гравця не рахуються провокацією.згідно правил, заборонено відповідати гравцю порушенням на порушення.
3. І також спотикаюсь об випадки коли адміністрація ігнорує репорт, або банально не бажає допомогти. Випадки коли я просив дістати фуру з текстур, провірити певних людей на чіти, чи дістати причеп який падав в воду, або за текстури. Нажаль ці моменти я не записував, так як свято вірив що це випадковість, але ці "випадковості", стаються все частіше.
4. Це закінчиться колись чи вже адміністрація почне судити справедливо, а не по особистій симпатії/неприязні? Чи мені нічого вже тут робити через те що в когось з гравців є друг в адміністрації ?
02.11.2025