Федюк Назар
Активний
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 41
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Сергій Аддерли
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: бан на 3 дня за "обман адм". суть така. Даний адмін дав мені мут на 1годину за флудд в репорт. я написав скаргу і її одобрили, типу адмін помилився. до мене тп цей адмін і видає мені 50к. я думаю ок. пішов на форум і дивлюся що там мені мали видати 100к. я розумію що це не повинні напевно робити але якщо вже так сталося, то хотілося б отримати всі. тому я вчораа писав в репорт по цьому приводу але даного адміна не було онлайн. сьогодні я його побачив в віп чаті і вирішив нагадати про це. за що я отримую бан. якщо він і віддав мені 100к, то я не бачив. я бачив тільки 50 + є кд на переказ грошей гравцю через меню Tab і тільки по 50к. я тоді працював на роботі по викраданню авто, адм до мене тп, хоча я його зразу не помітив а тільки тоді коли в чат написав щось. видати гроші малося б так, щоб гравець побачив це а не зрозуміло коли і як і написати за що і скільки. цього зроблено не було, тому я побачив переказ тільки 50к. мені великої ролі не грають, але все ж хотілося щоб все було по нормальному. а звинувачувати мене в обмані через свою не компетентність таке собі звісно. ПОПЕРЕДНЯ СКАРГА НА ДАНОГО АДМ яку я описав тут
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 21.09.2023