Розглянуто Сергій Аддерли | бан на 3д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Аддерли
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: бан на 3 дня за "обман адм". суть така. Даний адмін дав мені мут на 1годину за флудд в репорт. я написав скаргу і її одобрили, типу адмін помилився. до мене тп цей адмін і видає мені 50к. я думаю ок. пішов на форум і дивлюся що там мені мали видати 100к. я розумію що це не повинні напевно робити але якщо вже так сталося, то хотілося б отримати всі. тому я вчораа писав в репорт по цьому приводу але даного адміна не було онлайн. сьогодні я його побачив в віп чаті і вирішив нагадати про це. за що я отримую бан. якщо він і віддав мені 100к, то я не бачив. я бачив тільки 50 + є кд на переказ грошей гравцю через меню Tab і тільки по 50к. я тоді працював на роботі по викраданню авто, адм до мене тп, хоча я його зразу не помітив а тільки тоді коли в чат написав щось. видати гроші малося б так, щоб гравець побачив це а не зрозуміло коли і як і написати за що і скільки. цього зроблено не було, тому я побачив переказ тільки 50к. мені великої ролі не грають, але все ж хотілося щоб все було по нормальному. а звинувачувати мене в обмані через свою не компетентність таке собі звісно. ПОПЕРЕДНЯ СКАРГА НА ДАНОГО АДМ яку я описав тут
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1695284585747.png
  5. Дата походження: 21.09.2023

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
Вітаю, вам було виданна компенсація в розмері 100 к , 50к коли ви працювали на викрадання авто а також 50 к було виданно коли ви працювали на автобусі !

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Тоді питання. Звідки я мав це знати? Мене ніхто не зупиняв і не казав що мені передали 50к компенсації. Я не слідкував за цим. І в цьому є моя провина?

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
я Вам поясняв за что був перевод , а за обман адмін, Ви і отримали на 3 доби бан

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
'тоді по якій причині я отримав бан? Конкретніше а не "за обман адм"

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
Щоб не флудити тут напишу останнє повідомлення. Забанили мене за те що я написав в репорт що адмін не додав мені 50к. Даного адміна прошу надати фото/відео іншим адмінам, де я беру участь в діалозі коли він мені передав 50к на автобусі. Цього не було, тому це не був "обман адм", оскільки я не бачив факту передачі. Я не можу стверджувати що він мені не передав але бан не доречний, тому що обману не було ніякого. В даній скарзі я не вимагаю грошей а розбану акаунту ось і все. Щоб краще все роз'яснити, можна піти в діскорд fam1lir

Вкладення

• Screenshot_20230921_132343_Discord.jpg
    Screenshot_20230921_132343_Discord.jpg
    274.3 Кб · Перегляди: 61

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор передав Вам кошти компенсації, Ви не зауважили та почали розповідати адміністрації та гравцям що Вас обманув адміністратор, хоча компенсація була видана.
Ігровий обліковий запис буде розблоковано.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі