Зачинено Сергій Коваленко(прошу прочитати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2025
Дописи
3
Реакції
4
Бали
3
Доброго дня,хотів поскаржитись на ваших співробітників,я грав з чітами на деяких аках,з цим я змирився що мене заблокували і створюю акаунт і граю як обтічна людина без чітів, але коли я вже створюю 3 акаунт підряд,вибачте але це вже наглість коли мене нізнащо блокують коли я просто стою і працюю на панелях,один з співробітників вже другий раз глузує з мене по типу чітер бай бай і смайлик,раніше я розповідав Монтіпу Коваленку чому я грав з чітами,але я так зрозумів що йому це не дійшло,і він навіть суті не зміг зрозуміти і не розумію як він стоїть на такій високій посаді,але то менш мене полишить.Прошу пояснити чому мене блокують 3 раз на 3 акаунті та сама людина,і коли я запитую чому вони просто ігнорують.Прошу розібратись тому,що як у людей буде інтерес грати ,якщо їм зносять акаунти ні за що ще й глузують.Я ще мовчу про те що вони замість того щоб допомагати новачкам,глузують з них
Ось два скріна того хто мене заблокував; Також ось пояснення чому багато акаунтів заблоковано за чіти:Виходить так що в мене вобще один акаунт на 06 на який я кинув каяття бо тут я дійсно спробував пограти з ботом мисливства але це єдиний раз коли я це робив,і признаю свою вину,але ви запитаєте що тоді за акаунти на яких вас блокували ц мене є старший на 2 роки брат який також грає на укр гта і в нас один на двох ноут ми граємо по годинах бо в мене ще немає свого ноута,і він грає з чітами як я йому не говорив за те що мій акаунт залокують також але він каже коли буде в тебе свій ноут тоді роби що хочеш,а ви розумієте що я нічого не зроблю з цим,а мені дійсно важливий акаунт на 06 в мене є там навіть бізнес тому я так і переживаю за нього.Прошу зрозуміти те що я написав це реальна правда і поки у мене не буде ноута то він також буде грати але є новина що у мене др скоро і мені куплять ноут і я зможу грати не з одного ноута але всерівно мені важливий цей аккаунт можете слідкувати саме за мною і моїм акаунтом хоть кожен день ,розблокуйте будь ласка мій акаунт мені він дуже важливий.Це все я спробував обяснити Монтіпу Коваленку але відповіді так і не отримавПрошу прочитати це все

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Коли ви отримуєте покарання типу "Блокування" та створюєте новий ігровий акаунт, ви тим самим обходите блокування, накладене на ваш основний акаунт. Тому всі новостворені акаунти будуть заблоковані, особливо якщо ви використовували стороннє ПЗ (cheats). Усі інші проблеми в особистому житті – це ваша особиста справа, і адміністрація до цього жодного відношення не має. На даний момент ваші ігрові акаунти розблокуванню не підлягають.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі