Розглянуто Сергій Лютик|Бажано для Сергія Коваленко|Покарання не за що, ігнорування порушень гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
172
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик
  2. Особистий нікнейм: Марк Мосісса
  3. Суть скарги:
  4. Я був покараний на 30 хвилин за порушення пункту 2.10 Правил нападу на військову частину. Однак, хочу підкреслити, що ніякого нападу з мого боку не було. Я потрапив на територію RP шляхом і жодних дій, які б важались як напад, не здійснював. Після повідомлення адміністратора про це, моє звернення було проігноровано. Більше того, адміністратор повідомив мене про те, що покарання буде переглянуто і збільшено, оскільки він забув додати порушення пункту 2.9 Правил нападу на військову частину. В результаті, покарання було збільшено до 60 хвилин. Сергій Ігнорує мої питання, котрі я йому задаю викликавши його через репорт, більш того, знущається та замість відповіді на питання каже що ще збільшить мені термін покарання, дозволяючи собі підвищувати на мене голос, що я порахував неповагою до мене.

Згідно з пунктом 2.9 Правил нападу на військову частину, заборонено нападати на територію військової частини, якщо ви не належите до клану. Пункт 2.10 забороняє напад на територію військової частини у заборонений час. Ще раз підкреслюю, що ніякого нападу з моєї сторони не було—мова йде про незаконне проникнення, яке я здійснив RP шляхом та ніякиї тілесних ушкоджень з мого боку не було.Проникнення на територію військової частини не є порушенням правил проєкту.

Також хочу зазначити, що мене було вбито на цій території без жодного попередження, хоча звичайно ЗСУ вимагають хоча б одного попередження. Територія ЗСУ є "зеленою зоною", тому було скоєно DM у "зеленій зоні". Якщо адміністратор Сергій Лютик спостерігав за ситуацією, він мав би помітити, що я був убитий без попередження, але або проігнорував це, або не знає, що ця територія є "зеленою зоною"
    НЕМАЄ ЖОДНОГО правила яке дозволяє війсковому відкрити вогонь по цивільній особі без попереждень, та вказування цього на форумі немає.

Вельми шановний Сергій Коваленко, дійсно з великою повагою, на мою думку якщо Адміністрація вважає що проникнення теж вважається порушенням то це потрібно було б прописати у правилах, але поки цього у правилах не прописано, підкреслюю, виключно на мою думку, проникнення на ВЧ не є порушенням. Проникнення не є нападом.

Також, якщо Сергій Лютик все ж таки вважає це нападом на територію військової частини, він мав би застосувати й інші пункти Правил. А саме:

Розділ 2.1: Заборонено нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників менша трьох осіб.
    Розділ 2.2: Заборонено нападати на територію військової частини, якщо у вас немає зброї.
    Якщо Сергій бачив, на його думку, порушення (хочу підкреслити, що я не згоден із цим), то він мав надати повний обсяг покарань за ці пункти. Вважаю, що адміністратор недостатньо знає правила проєкту для посади, яку він займає. Незалежно від ситуації, порушення з його боку все одно було. Прошу переглянути доказ мого порушення від Сергія Лютика та видати адміністратору покарання. Також видати мені моральну компенсацію, оскільки було витрачено мій час, а також через неприпустиму поведінку адміністратора під час розмови.

Нижче надаю доказ з боку мого товариша та з мого боку, для цієї скарги не обов'язково надавати докази але я бажаю надати додаткові докази які 100% стверджують що нападу не було.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Доказ товариша
    Початок доказу що нападу не було - 0:05
    Генерал ЗСУ Назар Коноба повністью ігнорує наше проникнення - 1:58
    Армія ЗСУ ігнорує моє проникнення - 2:30
    DM car від гравця Назар Коноба -2:39
    Повторне DM car від гравця Назар Коноба - 3:10
    DM ZZ від гравця Назар Коноба - 3:14
    Вбивство мене від гравця Назар Коноба - 3:23
    Сергій Лютік видає неправильне покарання мойому товаришу - 3:24
    Сергій Лютік видає неправильне покарання мені - 3:36
    Кінець.

Доказ з мого боку розмови з самим Сергієм Лютиком

6. Дата походження:24.08.2024

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
95
Реакції
201
Бали
38
я посмотрел доказ когда ты его в репорт вызвал, он походу п'яним был. (возможно) Лучший администратор на 03 сервере, а еще и ГС Держ)
by // litik

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю.

Важливо зазначити, що військова частина є червоною зоною, доступ до якої суворо заборонений для цивільних осіб, незалежно від способу потрапляння. Незаконне проникнення на територію ВЧ автоматично порушує правила гри, навіть якщо жодних агресивних дій з вашого боку не було. Це було вказано у правилах Ukraine GTA, і дане правило спрямоване на забезпечення реалістичності та підтримки RP процесів на сервері.

Ваше покарання було переглянуте та збільшене відповідно до правил Ukraine GTA, з урахуванням вашого порушення пункту 2.9. Адміністратор, який виніс це покарання, діяв згідно з правилами та своїми обов’язками, оскільки порушення було виявлено після додаткового аналізу ситуації. Стосовно пункту 2.2, з адміністратором буде проведено додаткову бесіду, задля уникнення подібних ситуацій у подальшому.

Територія військової частини є зоною підвищеної безпеки (червоною зоною), де застосування зброї може відбуватися без попереджень у випадках проникнення. Це положення має на меті захистити територію від несанкціонованих осіб. Тому, на жаль, ваші аргументи щодо відсутності попередження не можуть бути враховані. Також якщо ознайомитись з правилами території військової частини - клік

На підставі вищенаведених фактів, покарання, накладене на вас, залишається в силі, і ми не бачимо підстав для його зменшення або скасування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі