Олег Лишевський
Будь-які дії мають свої наслідки
Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги: Мене було заблоковано з причиною “Реклама у VIP чаті”, однак у правилах проєкту зазначено, що система має самостійно видавати мут у таких випадках (п.1.5), а не вручну адміністрація.
Моє повідомлення звучало так:
“Шановні! Поки ціна на гаражі актуальна — прошу зв’язатися зі мною для укладення угоди. Згодом вона може змінитися!”
Дане повідомлення:
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги: Мене було заблоковано з причиною “Реклама у VIP чаті”, однак у правилах проєкту зазначено, що система має самостійно видавати мут у таких випадках (п.1.5), а не вручну адміністрація.
Моє повідомлення звучало так:
“Шановні! Поки ціна на гаражі актуальна — прошу зв’язатися зі мною для укладення угоди. Згодом вона може змінитися!”
Дане повідомлення:
- не містить прямої реклами, згадки про вартість або продаж;
- є загальним закликом до контакту;
- не порушує пункт 2.16, оскільки не є чіткою рекламою продажу майна у заборонений час;
- не викликало реакції системи, тобто не було автоматичного муту — що є ключовим показником у подібних випадках.
Адміністрація згодом визнала помилку та розблокувала мій акаунт, однак у списку покарань залишився запис, що псує мою репутацію на сервері.
📌 У зв’язку з вищевикладеним, прошу:
- Видалити запис про покарання зі списку моїх порушень як помилковий.
- Провести внутрішню перевірку дій адміністратора, який видав покарання, порушивши внутрішній регламент.
Я з повагою ставлюсь до проєкту та правил, дотримуюсь їх, тому прошу поставитися до моєї скарги з увагою.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Перегляд"
Дата походження: 05.05.2025