Розглянуто Сергій Пасечник | Некоректне покарання та порушення регламенту дій адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Лишевський

Будь-які дії мають свої наслідки
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
91
Реакції
81
Бали
63
Веб-сайт
vk.com
Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
Особистий нікнейм: Олег Лишевський
Суть скарги:
Мене було заблоковано з причиною “Реклама у VIP чаті”, однак у правилах проєкту зазначено, що система має самостійно видавати мут у таких випадках (п.1.5), а не вручну адміністрація.

Моє повідомлення звучало так:
“Шановні! Поки ціна на гаражі актуальна — прошу зв’язатися зі мною для укладення угоди. Згодом вона може змінитися!”

Дане повідомлення:​
  • не містить прямої реклами, згадки про вартість або продаж;​
  • є загальним закликом до контакту;​
  • не порушує пункт 2.16, оскільки не є чіткою рекламою продажу майна у заборонений час;​
  • не викликало реакції системи, тобто не було автоматичного муту — що є ключовим показником у подібних випадках.​

Адміністрація згодом визнала помилку та розблокувала мій акаунт, однак у списку покарань залишився запис, що псує мою репутацію на сервері.

📌 У зв’язку з вищевикладеним, прошу:
  1. Видалити запис про покарання зі списку моїх порушень як помилковий.​
  2. Провести внутрішню перевірку дій адміністратора, який видав покарання, порушивши внутрішній регламент.​

Я з повагою ставлюсь до проєкту та правил, дотримуюсь їх, тому прошу поставитися до моєї скарги з увагою.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Перегляд"
Дата походження: 05.05.2025

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
У правилах чітко зазначено, що подібні формулювання розцінюються як завуальована реклама
, яку ВИ хтіли обійти
Адміністратор мав видати покарання у вигляді мюту на 30 хвилин згідно з правилами. Проте внаслідок технічної помилки була введена некоректна команда для застосування покарання. Після виявлення помилки адміністрація оперативно розблокувала Вас та повідомила про ситуацію.
Видалення запису з списку покарань нажаль не є можливим, вам буде видана
компенсація
1.5
У VIP заборонено продавати/обмінюватись предметами/купувати будь які предмети/автомобілі та інше з 11:00 до 21:00 (чат буде системно блокувати повідомлення про продаж та покупку, а за обхід даної системи гравець буде отримувати мут).
Примітка: завуальована реклама
по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі